Landejendom fra EDC

Stabyvej 76, Del 1 - Husby

6990 Ulfborg

3.495.000 kr.

7/6 rum, 215 m²

Landboturisme og festlokaler

”Ledgaard Landboturisme” er smukt beliggende mellem Husby og Staby i kanten af naturpark Nissum Fjord med udsigt over Husby sø. Et område hvor turismen er i højsædet.

”Ledgaard” byder på bon­de­gårds­fe­rie, festlokaler, weekendophold og B&B og er et populært over­nat­nings­sted for turister på ferie i Vestjylland. ”Ledgaard” er et velrenommeret sted med mange til­ba­ge­ven­den­de kunder.

Vest for ejendommens stuehus er der fire identiske, men spejlvendte, fe­ri­e­lej­lig­he­der til udlejning. De fi­re­lej­lig­he­der er hver især 57 m² og er fra 1998. Lejlighederne rummer en stor stue med et lille køkken, stort badeværelse og to værelser med i alt fem sovepladser inkl. køjeseng. Til hver lejlighed er også en lille hyggelig terrasse hvor de Vestjyske sommeraftner kan nydes.
I forbindelse med stuehuset, er der i 1995 tilbygget en lejlighed. Lejligheden er handicapvenlig med badeværelse med spa, te-køkken, stue og 1. sal med værelser. Lejligheden benyttes ligeledes til udlejning.

De tidligere stalde på ”Ledgaard” er i dag renoverede og istandsat til flere flot indrettede lokaler til livets store og små fester samt til bespisning og aktivitetsrum til de overnattende gæster. Der er etableret fuldt udstyret industrikøkken, lokale hvor de overnattende gæster får serveret morgenmad / barområde om aftenen, hyggeligt opholdsrum med bordtennis, billard, sofagrupper m.m. og gode toilet­fa­ci­li­te­ter med både herre- og dametoiletter. Herfra er der adgang til den ene af festsalene, der kan rumme ca. 50 personer. Hertil er der et køkken med selvstændig indgang der anvendes af overnattende gæster, hvis de selv ønsker at lave mad. I sammenhæng hermed er der fe­ri­e­lej­lig­he­der, der ofte anvendes til overnattende gæster fra stedets arrangementer/fester, et badeværelse samt motionsrum og garage.
Den store festsal er beliggende i åben forbindelse med opholdsrummet. Festsalen kan rumme op til 100 personer og er med lyst troldtekt-loft, der giver en særdeles god lyd i det ellers store lokale. Her er ligeledes hjørne med bar, et hjørne til musiker/band til festerne samt toiletter. Fra festsalen er der store vinduespartier og adgang ud til gårdmiljøet udenfor, hvor gæsterne kan hygge sig. I forbindelse med festsalen er der et rummeligt anretter køkken med gode op­va­ske­fa­ci­li­te­ter.

”Ledgaard” rummer et væld af gode uden­dørs­fa­ci­li­te­ter for små og store. Ved den hyggelige sø er der etableret en stor legeplads og vildmarksbad. I den tilhørende skov er der skovlejeplads og bålplads.
Der er staldbygning og maskinhal, hvor der er plads til mindre dyrehold til bon­de­gårds­fe­ri­en.
Med egen gangsti til Husby Sø kan naturen nydes helt tæt på, ligeledes er der fiskeret for lystfiskeri med stang.

Ejendommens stuehus er fra 1954 og opført i røde mursten og senere til-/ombygget i 1995 med den han­di­cap­ven­li­ge lejlighed. Boligen rummer hele 215 m² fordelt på to plan med 49 m² på 1. salen, og med toilet/badeværelse på begge etager. Boligen er løbende renoveret og moderniseret med flot og lyst køkken i åben forbindelse med stuen, der har en flot udsigt til haven og Husby sø.
Til ejendommen hører et samlet jordtil­lig­gen­de på ca. 7 ha med mulighed for tilkøb af yderligere jord.

En i særklasse spændende ejendom hvis man interesserer sig for turis­me­er­hver­vet. Stedet er i dag meget veldrevet og leverer hvert år flotte regnskaber. Den gode placering med kort afstand til Vestkysten, giver anledning til stort antal besøgende turister. Dertil kommer, at der er et stort uudnyttet potentiale for nye for­ret­nings­gre­ne og aktiviteter – som eksempel kan nævnes kanoudlejning og sejlads i Husby Sø, overnatning i shelters/skovhytter, bondegårds besøg, gårdbutik – kun fantasien sætter grænser.

”Ledgaard” er en turis­me­virk­som­hed i topform og med mulighed for god indtjening fra dag et. For mere information kontakt EDC Videbæk og besøg www.led-gaard.dk. Absolut en ejendom der skal opleves!

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.933 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.069 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
69209972
Boligareal
215 m²
Vægtet areal
210 m²
Rum/værelser
7/6
Grundareal
7,47 ha
Byggeår
1954
Ombygget
1995
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
3.832 kr.
Pris/m²
16.643 kr.
Pris
3.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
51 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
175.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.097 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.992 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

At gøre sig umage er nøglen

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle ejendom.

Morten Hindkjær

Ejendomsmægler MDE

morten@edc.dk61 15 35 79EDC Videbæk

EDC Videbæk

Bredgade 39, 6920 Videbæk

692@edc.dk97 17 12 99