Ejerlejlighed fra EDC

Åbenrå 35, st. th

1124 København K

4/4 rum, 101 m²
Solgt

Klassisk højloftet lejlighed lige ved Kongens Have

Indsæt beskrivelsen her:
På Åbenrå 35 venter en unik lejlighed på at blive dit næste hjem. Denne fantastiske bolig er centralt placeret mellem Kongens Have, Strøget og byens hyggelige caféer, hvilket giver dig rig mulighed for at opleve det pulserende hjerte af København.

Lejligheden imponerer med højt til loftet og god rummelighed. De store vinduespartier giver lejligheden et naturligt lys og skaber en indbydende atmosfære. Planløsningen præsenterer to store soveværelser og ikke mindre end to stuer, hvoraf den ene fungerer som spisestue i åben forbindelse med køkkenet. En lejlighed, der både emmer af charme og funktionalitet. Badeværelset fuldender lejligheden med sin rummelighed og separate bruseniche, samt vaskemaskine. En fantastisk lejlighed i midten af København. Lejligheden er et oplagt forældrekøb og er yderst delevenlig.

Her er beliggenheden er i top, og med Nørreport lige rundt om hjørnet, kan man på kort tid komme rundt til resten af København. Du får ikke kun en lejlighed, men også adgang til et levende kvarter med kulturelle oplevelser, shopping og gastronomiske fornøjelser, lige uden for døren. Denne lejlighed er ideel og giver mulighed for at udforske alt, hvad København har at byde på.

Tag skridtet ind i din drømmebolig, og oplev selv den hyggelige atmosfære på Åbenrå 35. Book en fremvisning nu, for at få alle detaljerne med, og lad denne lejlighed være starten på dit nye kapitel, i København.





Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
11303967
Boligareal
101 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
1874
Energimærke
D
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
33 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28