Ejerlejlighed fra EDC

Kjeld Langes Gade 2, 1. th

1367 København K

4/4 rum, 100 m²
Solgt

100 kvm ind­flyt­nings­klar her­skabs­lej­lig­hed med 4 gode rum

Velkommen til det ultimative hjem i hjertet af Nansensgade-kvarteret! Denne imponerende 100 kvm lejlighed i Kjeld Langes Gade er en uovertruffen kombination af elegance, komfort og funktionalitet.

Boligen er charmerende med tidløs atmosfære. Plankegulve fører dig gennem rummene, mens høje pudsede lofter, stuk, rosetter og flotte paneler skaber en autentisk stemning af historisk pragt. Lejligheden imødekommer moderne behov med en nænsom renovering, der inkluderer ny el i hele boligen samt istandsættelse af alle vægge og lofter, hvilket giver et moderne touch til det klassiske design.

Den smarte planløsning indeholder 2 stuer og 2 soveværelser, der kan tilpasses for at rumme op til 4 studerende, hvilket gør denne bolig velegnet til forskellige livsstilsbehov, idet den også egner sig fint til det pladskrævende par eller en børnefamilie. Hvert rum er omhyggeligt designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Stort køkken med spiseplads og masser af opbevaring samt rummeligt bad med separat brus og vindue mod den hyggelige gård.

Området omkring Kjeld Langes Gade er en integreret del af denne boligs appel. Gåafstand til grønne områder som Ørstedsparken giver mulighed for rekreation, mens Torvehallerne inviterer til kulinariske oplevelser. For beboere tilbydes praktisk parkering under Israels Plads med en beboerlicens.

Denne bolig er ikke blot et sted at bo, det er en livsstil. Tag imod muligheden for at eje dette unikke hjem, der forener historisk charme med moderne luksus. Oplev Nansensgade-kvarterets magi, og skab din egen fortælling i denne enestående lejlighed. Kontakt os nu for at arrangere en personlig fremvisning og oplev, hvordan dette hjem kan blive din personlige oase midt i byens pulserende liv.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
11303948
Boligareal
100 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
1875
Energimærke
C
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
110 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech København City & Christianshavn

Bremerholm 29, 1069 København K

113@edc.dk33 30 78 28