Ejerlejlighed fra EDC

Platanvej 28, 2. tv

1810 Frederiksberg C

3/3 rum, 105 m²
Købsaftale underskrevet

God lejlighed med optimal planløsning, elevator og stor vestvendt altan.

Velkommen til denne pragtfulde ejerlejlighed med 105 yderst veldisponerede kvadratmeter, der ligger i gåafstand til stort set alt samt lige ved Metro. dag­lig­va­re­ind­køb, spe­ci­al­bu­tik­ker samt populære spisesteder og beværtninger finder du lige rundt om hjørnet på Frederiksberg Allé, Vesterbrogade og Gl. Kongevej. Grønne omgivelser finder du få minutter fra lejligheden i Frederiksberg Have og Land­bo­højsko­lens Have - Ja, mulighederne er mange.

Du bydes velkommen i den lyse lejligheds rummelige for­de­lings­en­tré med indbygget skabt, flotte parketgulve og adgang til alle boligens rum. Der findes 2 gode soveværelser hvoraf det ene har stort indbygget skabsvæg. Lækkert og rummeligt flise badeværelse + bryggers, der, hvis ønskes, kan omdannes til gæstetoilet. Med lys igennem store vestvendte vinduespartier har man boligens dejlige køkken-alrum i flotte og neutrale hvide elementer med masser af skabsplads. Her er der rigeligt plads til det store spisebord og mid­dags­sel­ska­bet. Herfra i forbindelse til lejlighedens store stue hvor der kan åbnes helt op til den lækre, ugenerede og vestvendte altan, hvor solen kan nydes hele eftermiddags- og aftentimerne.

Lejligheden ligger i en veldrevet ejerforening ved navn Platanhusene, som blev tegnet af den danske arkitekt Ole Hagen. Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og har bl.a. elevator og flotte nyere altanværn i glas, hvilket har været med til at ejendommens udseende er tidssvarende. Her er gode fælles faciliteter, som vaske- og tørrerum, skønt gårdmiljø med grillpladser, fælleslokale med køkken og toilet, cykel kælder og bar­ne­vogns­par­ke­ring. Der er vaskeplads til bil og desuden mulighed for at leje garage eller en fast p-plads. Se evt. mere om ejendommen på foreningens hjemmeside platanhusene.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20105402
Boligareal
105 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
65 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Sejrskild Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE - HD(O)

dsn@edc.dk21 71 62 10EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C

201@edc.dk33 26 00 26