Ejerlejlighed fra EDC

Johnstrups Alle 6, 3. tv

1923 Frederiksberg C

4/3 rum, 139 m²
Købsaftale underskrevet

Herskabelig lejlighed med køkkenalrum og sydvendt altan

Velkommen til denne herskabelige lejlighed, beliggende på en eftertragtet adresse på Frederiksberg C. Med sin størrelse på 139 m² udstråler denne bolig elegance og komfort på enhver kvadratmeter.
Lejligheden er beliggende i det hyggelige område ved Sankt Markus Kirke centralt på Frederiksberg C. Med Søerne, Forum metrostation, Land­bo­højsko­lens Have, spe­ci­al­bu­tik­ker og caféer på bl.a. Gl. Kongevej og Værnedamsvej inden for kort gåafstand finder man ikke en bedre beliggenhed. Samtidig tilbagetrukket fra alle større veje og med gode par­ke­rings­mu­lig­he­der lige uden for døren. Her har man en bolig, der opfylder de fleste behov.
Træd ind i denne pragtfulde bolig og lad dig forføre af det rummelige køkkenalrum, der udgør hjertet af hjemmet. Her mødes funktionalitet og æstetik i perfekt harmoni, og det åbne layout inviterer til hyggelige sammenkomster og kulinariske eventyr. Alrummet er desuden udstyret med brændeovn. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til en stor altan, hvor du kan nyde ef­ter­mid­dags­so­len. Herfra er der udsigt til den store grønne gårdhave som ejer­for­e­nin­gens medlemmer råder over.
Den tilstødende stue byder på et indbydende og afslappende miljø, hvor store vinduespartier fylder rummet med naturligt lys og fremhæver de smukke detaljer i boligen.
Med muligheden for to soveværelser tilbyder denne lejlighed fleksibilitet og plads til at skabe din helt egen planløsning. Begge soveværelser er generøst dimensionerede til både stor dobbeltseng og gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der.
Badeværelset er stilfuldt istandsat i tidløs stil og med en masse praktiske løsninger, herunder vindue til det fri, separat bruseniche, vaskemaskine samt gulvvarme.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Johnstrups Alle 6, 3. TV.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20400788
Boligareal
139 m²
Rum/værelser
4/3
Byggeår
1897
Energimærke
C
Liggetid
29 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Benjamin Stender

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bst@edc.dk27 29 24 5858 58 78 24EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg

204@edc.dk58 58 82 10