Ejerlejlighed fra EDC

Jakob Dannefærds Vej 13, st. th

1973 Frederiksberg C

3/3 rum, 87 m²
Købsaftale underskrevet

Delevenlig lejl. med stor altan og direkte nedgang til baghave i Frederiksberg C

I rolige omgivelser på yderst central beliggenhed med Forum, Fitness, Metroen og Søerne lige om hjørnet, finder du denne skønne bolig. Selve Jakob Dannefærds Vej er en ensrettet vej og kendetegnet ved sin rolige atmosfære. Endvidere tæt på H.C. Ørsteds Vej og Gammel Kongevej med sine mange spe­ci­al­bu­tik­ker og få minutters gang til Søerne og indre Nørrebro med populære caféer og restauranter.

Lejligheden fremstår i flot stand med herskabelige indtryk. Boligens rummelige for­de­lings­en­tré giver adgang til alle boligens rum. Her har man en stor kombineret opholds- og spisestue, hvor man har fjernet den oprindelige væg, der sagtens kan genetableres, hvis boligen skal anvendes til delebrug eller blot at have et ekstra værelse, der kan fungere som kombineret kontor/gæsteværelse eller børneværelse. Stort soveværelse med god plads til både dobbeltseng og skabe mm. Fantastisk køkken alrum med den store hvidevarepakke samt Quooker. Fra køkkenet har man adgang til den store altan, der skaber de perfekte rammer for hyggelige stunder sammen med venner og familie. Den direkte nedgang fra altanen til fælleshaven gør også, at haven bliver et naturligt aktivt for lejligheden. Elegant renoveret badeværelse med separat brus og gulvvarme.

Særdeles veldrevet ejerforening i smuk, klassisk ejendom fra 1890, der fremstår flot og velholdt som resultat af løbende vedligehold i løbet af årene. Ejendommen har fået udskiftet tag og renoveret kælder. I ejendommen har man tørrerum, cykelkælder, loftsrum og skøn børnevenlig gårdhave.



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20105455
Boligareal
87 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1890
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
27 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Sejrskild Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE - HD(O)

dsn@edc.dk21 71 62 10EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C

201@edc.dk33 26 00 26