Ejerlejlighed fra EDC

Æbeløgade 29, Mezz, tv

2100 København Ø

4/2 rum, 101 m²
Solgt

Helt ind­flyt­nings­klar og med fleksibel planløsning

Hvad end du er på jagt efter mange værelser, store stuer, køkkenalrum, flot stand eller en helt central beliggenhed - så kan du få det hele lige her!

Lejligheden er nænsomt sat i stand for 8 år siden, med respekt for den typiske atmosfære i en 'klassisk' lejlighed. Altså får du lyse, massive plankegulve, højt til loftet og store lys givende vinduespartier. Pt. er lejligheden indrettet med en meget store stue og spisestue en-suite, 2 regulære og gode soveværelser samt et flot spisekøkken med god plads. Naturligvis findes også et lækkert badeværelse med separat brus, gulvvarme og vaskesøjle. Central fordelingsgang og separat adgang til samtlige rum. Lejligheden har filt på væggene, indfræset el og loftspots mv.

Lejligheden ligger helt ugeneret, højt hævet (i mezzaninen), dvs. uden indkig fra gaden, som i øvrigt er ensrettet. Gaden har flotte vejtræer og skråparkering.

Beliggenhed: Rolig beliggenhed på Østerbro i gåafstand til Fælled og Kil­de­vælds­par­ken. Efter at Klimakvarteret blev introduceret, er her forskønnet med flotte, grønne arealer mellem de skønne ejendomme og her er det både unge, ældre og børnefamilier, der tiltrækkes af det populære kvarter. De seneste år er man blevet beriget med bl.a. et stop på den nye metrolinje ved Vibenshus Runddel, gode par­ke­rings­for­hold og kort til S-tog og bus, samt gode til- og fra­kør­sels­mu­lig­he­der til både City og nordpå. Endvidere gode ind­købs­mu­lig­he­der i nærområdet med alt fra Rema1000, Netto, Føtex, Coop365, Irma, Meny og Lidl samt kort afstand til Pure Gym, samt det hyggelige Hahnemanns Køkken, hvor du kan du få en velfortjent pause fra byens puls og blive forkælet med diverse lækkerier.

Ejendommen: Meget velholdt ejendom fra 1927 med en dejlig grøn have. Ejendommen er i fin stand, har god økonomi og har i de senere år gennemgået en renovering af bl.a. trappeopgange, fjernvarme, vinduer og tag. Faldstammer og brugsvandsrør udskiftet i 2019. Ejendommen har et mindre gårdanlæg med cykelparkering foruden den skønne, grønne have samt brugsret til en flot, nyrenoveret legeplads, som kan benyttes når børnehaven på hjørnet er lukket. Der er højha­stig­heds­in­ter­net og lejligheden har desuden brugsret til stort kælderrum.

Alt i alt en fantastisk lejlighed som skal opleves.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008620
Boligareal
101 m²
Rum/værelser
4/2
Byggeår
1927
Energimærke
C
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88