Ejerlejlighed fra EDC

Horsensgade 11, 5. th

2100 København Ø

2/1 rum, 53 m²
Solgt

Attraktiv og ind­flyt­nings­klar lejlighed på Indre Østerbro

Lejligheden:

Lejligheden fremstår ind­flyt­nings­klar med for­de­lings­en­tre – stort og moderne badeværelse med separat brus, et nyere køkken med alt i hårde hvidevarer herunder både opvaskemaskine og vaskemaskine. Rummelig og lys sydvendt stue. Plankegulve og stuk med smukke detaljer giver et snert af herskabelig. God plads til både spisebord og so­faar­ran­ge­ment og sidst, men ikke mindst, et veldisponeret soveværelse.

Beliggenhed:

Lejligheden er beliggende yderst attraktivt og centralt på Indre Østerbro. I gåafstand til det pulserende butiks- og cafeliv på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade. Et stenkast fra Juno og det hyggelige caféliv på Bopa Plads og Melchiors Plads. Tæt ved Kastellet, Fælledparken, Søerne m.m. I området findes gode ind­købs­mu­lig­he­der og off. transport ved bl.a. Nordhavn station inkl. Metro.

På cykel har man kun ca. 10 min. til Kbh. K. og ca. 5 min til strandparken i Sva­ne­møl­le­bug­ten. Nordhavn er lige rundt om hjørnet – her finder man biograf, havnebad, skønne butikker, restauranter og vinbarer.

Ejendommen:

Klassisk og velfungerende Øster­bro­e­jen­dom fra 1906 med bl.a. fjernvarme, dørtelefon, fællesantenne og gårdmiljø. Ejendommen ligger på en lukket gade og har lige fået afsluttet en smuk gårdrenovering, hvor flere gårde er lagt sammen, hvilket fungerer virkelig godt og super hyggeligt. Brugsret til kælderrum. Ejendommen har pt. stillads oppe (nedtages ca. uge 26), da man er ved at bygge nye tagboliger, som finansierer nyt tag, renovering af bagtrappoer, vinduer på køkkentrapper og reparationer på facaden – i denne forbindelse får lejligheden nye vinduer mod gården betalt af sælger – mod gaden er de skiftet for nylig.

Her får du en meget præsentabel lejlighed i en smuk Indre Østerbro ejendom.

Ring for uforpligtende fremvisning eller tilmeld dig til åbent hus





Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008682
Boligareal
53 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1906
Energimærke
C
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
21 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Kjær

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE, HD (F)

hek@edc.dk20 67 60 4058 58 79 05EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88