Ejerlejlighed fra EDC

Jagtvej 213, 4. Dør/lejl. 2

2100 København Ø

2/1 rum, 64 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar lejlighed med elevator og vestvendt altan

Ind­flyt­nings­klar lejlighed med elevator, solrig vestvendt altan samt flot køkken og badeværelse.

Lejligheden: Fremstår i rigtig flot stand med lyse parketgulve og termovinduer. Beliggende på 4 sal med godt lysindfald, flot udsigt over byen og med masser af kik til himlen, solnedgang m.m. Indeholder flot entre med masser af op­be­va­rings­plads til overtøj og sko. Flot badeværelse med separat bruseniche, vaskesøjle og sorte fliser på gulvet. Stor lys stue med god plads til spise- og sofabord. Herfra udgang til den attraktive vestvendte altan, hvor sommeren kan nydes med kik til himlen. Hvidt køkken i åben forbindelse med stuen. Her er nyere hårde hvidevarer, herunder komfur, køle-fryseskab og opvaskemaskine. Soveværelse med stort walk-in closet samt plads til klædeskab. En lejlighed der henvender sig til mange forskellige købere (forældrekøb, det unge par samt ældre personer grundet elevator).

Beliggenhed: Ejendommen er beliggende centralt på Østerbro nær Østerbrogades talrige cafeer, forretninger og der er rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der lige ved døren. Ønsker du at gå eller løbe en tur i skønne omgivelser har du Fælledparkens grønne arealer 2 minutter væk, Kil­de­vælds­par­ken og stranden ved Svanemøllen eller havnebadet i Nordhavn. Der er få skridt til Metroen ved Poul Henningsens Plads og gode bus­for­bin­del­ser ind til byen. Ligeledes gode par­ke­rings­for­hold til bil.

Ejendommen: Ejendommen er fra 1972 med elevator, fjernvarme, affaldsskakt og mange fæl­les­fa­ci­li­te­ter, som f.eks. parkeringsdæk og -kælder med mulighed for at leje par­ke­rings­plads (mod betaling og evt. venteliste), cykelkælder, fællesvaskeri og grønt gårdanlæg. Ejendommen har lige været igennem renovering af facaden. Der er tilladelse til husdyr. Brugsret til kælderrum.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008659
Boligareal
64 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
10 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88