Ejerlejlighed fra EDC

Landskronagade 63, Mezz. tv

2100 København Ø

2/1 rum, 62 m²
Købsaftale underskrevet

Delelejlighed i det trendy Klimakvarter

Velkommen til en meget indbydende, klassisk Østerbro-lejlighed fyldt med atmosfære og med en dejlig beliggenhed midt i Østerbros Klimakvarter. Optimal planløsning, der i dag er indrettet med 2 værelser, men med mulighed for at lave lejligheden til en 3-værelses, hvis dette ønskes. Desuden er der mulighed for at få en altan ud fra soveværelset. Lejligheden opfylder derfor også let samme behov som lejligheder der er 10-12 kvadratmeter større. Den er derfor brugbar for mange, herunder også oplagt som forældrekøb eller delelejlighed. Ikke mindst er den højt hævet fra gaden og uden indkigsgener fra den i øvrigt rolige, trafiksanerede gade.

Indretning: Delevenlig planløsning med 2 værelser, i dag indrettet som stor stue og soveværelse, åben entré, hvor du mødes af det nydelige køkken fra 2021 med både vaskemaskine og opvasker, som er hyggeligt vendt mod den flotte gård. Stuen fremstår lys og her er prioriteret en masse gode kvadratmeter. Køkkenet er holdt i stilrene elementer og med god arbejdsplads. Flot fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseplads samt væghængt toilet. Ejendommen er fra 1920'erne og deraf i klassisk stil med højt til loftet, stuk og plankegulve. Desuden er her termovinduer.

Ejendommen: Lejligheden er beliggende i en nydelig rød­sten­se­jen­dom med en rigtig pæn opgang. Der er vaskeri, kælderrum (lejligheden har brugsret til to af slagsen). Ejerforeningen er desuden velfungerende (den er stor og går hele karreen rundt) og tager hånd om løbende vedligehold og har bl.a. fået renoveret facade, stigstrenge og faldstammer. Lækkert gårdmiljø, som er nyanlagt i 2017, og med gode muligheder for leg, grill og solbadning.

Beliggenhed: Der er fornuftige P-muligheder i gaden, som er meget stille og med flotte fortove. Beliggenheden er meget central på Østerbro med Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, der er Københavns første, og meget trendy, Klimakvarter. Kvarteret er hyggeligt med grønne vejtræer og Klimakvarteret har skønne, grønne oaser, små parker og masser af atmosfære. Du bor du blot 5 minutters gang fra Fælled- og Kil­de­vælds­par­ken og tæt på offentlig transport: Ryparken og Svanemøllen S-station, metrostation ved Vibenhus Runddel og der er busser lige om hjørnet. Badestrand og fitness er ligeledes i gåafstand. Området byder på mange gode dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt spændende indkøbsgader. Velkommen til!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008628
Boligareal
62 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1926
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Liggetid
60 dage

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88