Ejerlejlighed fra EDC

Lange-Müllers Gade 25, 4. th

2100 København Ø

2.895.000 kr.

2/2 rum, 56 m²
Stort badeværelse
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 11:30

Stor 2V i Østerbros Klimakvarter

I Østerbros attraktive 'Klimakvarter' findes denne skønne og meget rummelige lejlighed, hvor du kan bo øverst uden overboere og med både udsigt og et dejligt lysindfald. Den er helt oplagt for et forældrekøb, en enlig eller for et par. Lejligheden ligger i en dejlig bred gade og med vid udsigt over tagene i horisonten fra altanen.

Planløsningen er særdeles god med rummelig entré samt en ekstraordinær stor stue, hvor det brede 3-fags termovindue giver et flot lys. Du får et dejligt stort soveværelse, hvor der også er udgang til den skønne altan. Velholdt køkken af ældre dato samt et dejligt lyst og rummeligt fli­se­ba­de­væ­rel­se. Her er både separat brus samt vaskemaskine. Klassisk atmosfære med højt til stuklofterne og med massive plankegulve samt termovinduer.

Ejerforeningen er i en nydelig mur­sten­se­jen­dom fra 1932 og der er brugsret til loftrum. I foreningen har man fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder samt gårdanlæg med bord/bænke og grillmulighed. Meget aktiv ejerforening med professionel administrator og aktiv bestyrelse. Senest har man fået renoveret faldstammer og stigstrenge såvel som opgange og man er meget opmærksomme på at passe godt på den flotte og klassiske ejendom. Endvidere har man vedtaget af få udskiftet taget, så at der er taget hånd om de klassiske 'store' ved­li­ge­hol­del­ses­po­ster, som de fleste foreninger har på tapetet i disse år.

Beliggenheden er meget central på Østerbro med Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, der er Københavns første 'Klimakvarter'. Kvarteret er hyggeligt med grønne vejtræer og over de kommende år vil der vokse endnu mere beplantning frem og skabe endnu mere grøn atmosfære. Det meget omtalte cafe/madhus 'Hahnemanns Køkken' ligger nærmest lige om hjørnet på Skt. Kjelds Plads. Der er gode par­ke­rings­for­hold i gaden og lejligheden ligger blot 5 minutters gang fra Fælled- og Kil­de­vælds­par­ken og tæt på offentlig transport: Ryparken og Svanemøllen S-station, metrostation ved Vibenshus runddel og der er busser lige om hjørnet. Badestrand og fitness er ligeledes i gåafstand. Området byder på mange gode dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt spændende indkøbsgader med nærmiljø og caféliv - morgenkaffen kan du hente mange steder fra eller på den hyggelige Tåsinge Plads, der også er en del af Klimakvarteret. Velkommen til!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008612
Boligareal
56 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1932
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.724 kr.
Pris/m²
51.696 kr.
Pris
2.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
74 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
145.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.499 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.404 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88