Ejerlejlighed fra EDC

Lersø Parkallé 41, st. th, + kælder

2100 København Ø

6.450.000 kr.

3/3 rum, 98 m²
Nyhed
Direkte til stor terrasse
Åbent hus med tilmelding 20. maj 13:00

Et historiestykke af Østerbro udbydes nu til salg..

I Vibekevangs oprindelige købmandsbutik har sælger ombygget og renoveret sig til et sandt unika af en bolig. Så unik, at 'Videncenteret Bolius' har skrevet en artikel om lejligheden, hvilket i sig selv er et kva­li­tets­stem­pel. Mindsettet har været at opføre boligen med så naturlige og originale materialer, af bedste og mest bæredygtige kvalitet.

Lejligheden er først og fremmest præget af et meget dygtigt snedker- og murerarbejde fra firmaet 'En ny Historie'. De har fx indlagt ny trappe, gulve i kælderetage, inventar på badeværelset, skabe på børne- og soveværelset, ra­di­a­torskju­le­re, gar­din­løs­nin­ger og alle de mange fine trædetaljer der findes i lejligheden. Tillige istandsættelse, tilpasning og reetablering af samtlige døre. Alt nyt træ i lejligheden er i eg (bæredygtigt certificeret) og gulvene er ege­træs­plan­ke­gul­ve, der er børstet og lakeret. På væggene er der ler- og kalkpuds, udført af specialist fra Bornholm. Resultatet er en åndbar bolig, der både kan optage og afgive fugt. I kælderetagen er der mod ydervæggen blevet etableret multipor, som er et isolerende naturmateriale. Resultatet er, at varmeforbruget er minimalt.

Køkkengulvet, vægstykket over bordpladen og badeværelse gulvet samt badet er lavet af Tadelakt og pastelone, som er en marokkansk pudseteknik, hvor man pudser mikrosten og marmorpulver op. Alle materialer vedligeholdes med naturprodukter. Ved køb følger disse produkter også med.
Generelt er her udelukkende brugt naturlige materialer. Isolering og opbygning af ler-vægge er fra 'Havnens Hænder', der udelukkende bruger naturlige materialer, der kan nedbrydes i naturen. Det er også dem som har lavet hylderne i baderummet af hamp. Alt maling i lejligheden er linoliemaling og alle vinduer og døre er blevet malet. Hertil er vinduerne blevet monteret med nye messing elementer (stjerthager, hængsler, kroge mv.).

Et lille Fun Fact: døren ind til børneværelset er PS. Krøyers dør, der sad indtil hans arbejdsværelse. Den oprindelige købmand har også engang været butik for skrædderen Kaufmann. Køkkenet er et Reform-køkken og stort set alt elektricitet er nyopført ligesom at VVS arbejdet har medført en opgradering af fjern­var­me­an­læg­get og sty­rings­sy­ste­met. Alt synlige armaturer er opført i kobber. I tillæg til ovenstående blev facaden renoveret med færdiggørelse i 2023. Facaden er malet i keim, der er ilagt jern i ydervæggene, ligesom der er blevet hul­mur­si­so­le­ret med papiruld. Der er ligeledes blevet pa­piruld­si­so­le­ret mod overboen.

Fra lejligheden er der direkte udgang til den hyggelige, flisebelagte gårdhave såvel som mulighed for at nyde udelivet i den ligeledes solrige og lækre have, hvor man kan nyde sommeren og skønne stunder med naboer, venner og familie.
Beliggenheden er yderst central til både Østerbros og Nørrebros indkøbs- / shopping muligheder og cafeer. Masser af par­ke­rings­plad­ser i gaden, som nærmest ingen trafik har. Nærmiljøet er meget børnevenligt og er blevet om­rå­de­fors­køn­net med bl.a. grønne arealer, legepladser, udendørs fitness mv. på den flot renoverede 'Sifs Plads' stort set lige om hjørnet. Cafemiljø er blot få hundrede meter væk og senest er fx Hahnemanns Køkken, Bageriet B og Siciliansk is kommet til med lækre kulinariske tilbud. Tæt ved er også Fitness, gode bus­for­bin­del­ser samt metro-Cityringen ved Vibenshus Runddel eller Skjolds Plads. Gåafstand til grønne arealer i Fælledparken såvel som Kil­de­vælds­par­ken eller Superkilen.

Der er desuden påbegyndt et omfattende kvarterløft af Ha­ralds­ga­de­kvar­te­ret, der bla. resulterer i en endnu grønnere Lersø Parkallé, fornyelse af de rekreative områder i Vibekevang (Sifs Plads, legepladsen og boldburet), sky­brud­s­sik­ring og beplantning af bla. Sigurdsgade, vej-genopretning af Lersø Parkallé samt en række sociale og kulturelle aktiviteter. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008610
Boligareal
98 m²
Kælder
27 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1926
Energimærke
G
Ejerudgifter pr. md.
4.501 kr.
Pris/m²
65.816 kr.
Pris
6.450.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
0 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
325.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.817 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.916 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88