Ejerlejlighed fra EDC

Nygårdsvej 10, 4. Dør/lejl. 27

2100 København Ø

1/1 rum, 56 m²
Solgt

Mange gode kvadratmeter og et flot lysindfald

Solrig og meget rummelig lejlighed med meget fleksibel planløsning, hvad end du ønsker stort alrum eller evt. at opgradere med en let skillevæg og lave et ekstra værelse. Her er tale om virkelig skøn, central beliggenhed på Østerbro.

Lejlighedens store pa­nora­mavin­du­er vender solrigt mod syd, og da du er på 4. sal (endda med elevator), så er her et skønt lysindfald. Lejligheden står velholdt med parketgulve samt termovinduer og adgang til lejligheden sker via bred svalegang, hvor man kan have sin egen ’altanplads’ med plads til bord og stole. Her er mange praktiske løsninger såsom entré med hele 4 skabe, et vindfang, nydeligt køkken, rummeligt badeværelse og ikke mindst den kæmpe stue / alrum med stort vinduesparti i hele rummets bredde – og gen­bo­e­jen­dom­men er tilbagetrukket, dvs. her er ekstra meget lys og luft omkring bygningen.

Lejligheden er rigtig godt beliggende i det hyggelige kvarter mellem Fælledparken og Kil­de­vælds­par­ken, tæt ved metroen, bus og S-tog. Nærmest rundt om hjørnet finder du lækre bagerier, caféer såvel som butiksliv og på cykel blot ca. 10 min. til indre by, og der er 5 min. til strandparken ved Svanemøllen Havn. Kendetegnet for gaderne i området er, at de er brede, lyse og rolige og med fornuftige par­ke­rings­for­hold. I denne ejerforening har man endda fælles brugsret til et antal par­ke­rings­plad­ser i gården. Med denne beliggenhed bor du midt mellem det attraktive Klima-kvarter såvel som skønne Østerbrogade, med alt hvad hjertet af Østerbro byder på.

Velholdt hovedejendom bygget i 1963 med gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter; elevator, fibernet, vaskeri, cykelkælder, brugsret til kælderrum, gårdmiljø og mulighed for parkering i gården (først til mølle). Lejligheden henvender sig perfekt til forældrekøb, singler såvel som par, som ønsker en rummelig lejlighed beliggende i attraktive og flotte omgivelser centralt på Østerbro.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008658
Boligareal
56 m²
Rum/værelser
1/1
Antal etager
1
Byggeår
1963
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
26 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88