Ejerlejlighed fra EDC

Østbanegade 33, mezz., lejl. 1

2100 København Ø

2/2 rum, 59 m²
Købsaftale underskrevet

Atmosfærefyldt og ind­flyt­nings­klar på indre Østerbro

Velindrettet og meget charmerende lejlighed, som har en ekstraordinær god planløsning. Ikke mindst ligger lejligheden højt hævet over gaden (som i øvrigt er ensrettet), næsten i 1. sals højde. Lejligheden er samtidig større end normalt, idet der ikke fratrækkes areal til bagtrappe (en fed detalje i ejendomme fra 1930érne). Dvs. det indvendige areal er større end for de fleste andre lejligheder.

Lejligheden har tidligere gennemgået en stor renovering og fremstår moderne, men samtidig klassisk, her er tænkt over alle detaljer - stilen er yderst gennemført. Fra hoveddøren træder du ind i møblérbar entré med skab og hems til opbevaring. Hjertet er den kæmpe stue med åbent kig til køkkenet, som er fra 2015 og pænt og velholdt. I soveværelset er væggen rykket, så der både er plads til stort skabsmiljø samt dobbeltseng. Det store fli­se­ba­de­væ­rel­se er yderst indbydende med vaskemaskine, separat brus, væghængt toilet og rigtig god plads. Lejlighedens el er renoveret, du får flotte plankegulve, højt til loftet og her er også gode termovinduer.

En meget klassisk Kø­ben­hav­n­er­lej­lig­hed med stuk og atmosfære - oplagt som forældrekøb, for et par, en single mv. Her er ingen genboer, så du får meget lys ind i lejligheden fra de store vinduespartier. Lejligheden ligger højt hævet over gadeniveau (næsten på 1. sal), så der er ingen indkig fra gaden. Der er rigtig gode P-forhold til bil, også el.

Ejendommen er en karakteristisk 1930´er ejendom med et yderst lækkert gårdmiljø. Der er foruden legeplads et stort antal velindrettede områder med bænke og borde, der indbyder til mange grillaftener hen over sommeren. Gården er nyanlagt og beplantet med blomster og bl.a. vilde jordbær, så hver måned byder på nye smukke indtryk og oplevelser. Gårdens beplantning varetages af et professionelt gartnerfirma. Mange fæl­les­fa­ci­li­te­ter: vaskeri, dørtelefon, tørrerum og cykelkælder. Lejligheden har brugsret til loftrum. Ejendommen opgang er flot renoveret og har kæmpe vinduespartier. Området er attraktivt beliggende nær Kastellet, Østerport station (S-tog og metro), Langelinie og shopping på Østerbrogade samt Nordre Frihavnsgade såvel som på Kgs. Nytorv. Via Lan­ge­li­nie­bro­en kommer du nemt til vandet og havnebad. Velkommen i disse skønne rammer.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008724
Boligareal
59 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
1931
Energimærke
D
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
10 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88