Ejerlejlighed fra EDC

Østerbrogade 208, 1. mf

2100 København Ø

4.495.000 kr.

3/2 rum, 74 m²

Lyst køkken-alrum med sydvendt altan

Lækker, lys og helt ugeneret lejlighed beliggende på ”bagsiden” af ejendommen med grøn udsigt til træer og flotte bygninger. Desuden 2 store altaner samt elevator.

Lejlighedens m2 er udnyttet helt optimalt med stort køkkenalrum med plads til både hyggekrog med sofa og de mange middagsgæster samt 2 værelser. Derudover har alle rum har smarte indbyggede op­be­va­rings­løs­nin­ger.

Lejligheden består af en rummelig for­de­lings­en­tré med stort garderobeskab. Østvendt soveværelse med stort smukt indbygget skab samt stor østvendt altan, med kik til de grønne arealer. Pænt stort badeværelse med bruseniche, terrazzogulv, bænk, klassiske hvide fliser samt vindue. Mindre værelse der både kan anvendes til soveværelse/børneværelse/gæsteværelse eller kontor ligeledes med indbygget skabsvæg. Endelig det fantastiske køkkenalrum/hjørnestue, hvor sælger på elegant vis har integreret lejlighedens nye køkken, der er holdt i hvidt og i en stil, der matcher lejlighedens originale arkitektur. En indbygget bænk med smukke kernelæder-hynder og opbevaring sikrer optimal udnyttelse af pladsen i rummet. Der er store vinduespartier i en flot karnap mod både øst og syd, så lyset strømmer ind hele dagen. Fra stuen er der udgang til sydvendt altan, hvor solen kan nydes det meste af dagen

En skøn lejlighed, der egner sig særdeles godt til både det unge par, den lille familie og som forældrekøb.

Den eftertragtede "Strand­vejs­går­den" er en gedigen rød­sten­se­jen­dom fra 1938 med elevator, fjernvarme, fællesvaskeri, kabel-tv, nedfaldsskakt, dørtelefon og vicevært. Der er brugsret til kælderrum. Ejendommen har netop fået nyt tag, varmeanlæg, stigstrenge m.v. (finansieret via frasalg af tagetagen). Med grønne områder, der prydes af et bassin, hvor ænderne lystigt plasker rundt, byder denne adresse på Østerbro altså på en unik, lille oase midt i byen. Det skal tilføjes, at ejendommens beboere har P-licens til ejendommens P-Pladser.

Ejendommen er beliggende i det hyggelige Sva­ne­møl­le­kvar­ter, mellem det travle Østerbro og det grønne Hellerup. Der er gåafstand til Metro, Svanemøllen Station, Strandparken i Sva­ne­møl­le­bug­ten samt gode indkøbs- og cafémuligheder på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade. Ikke langt derfra finder du Århusgade hvor der bl.a. ligger gode kaffebarer, gourmetmad, Juno samt den skønne Bopa Plads med de attraktive cafeer. Lejligheden ligger ligeledes i få hundrede meter fra Metroen samt Fælledparken.





Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008429
Boligareal
74 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1938
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.196 kr.
Pris/m²
60.743 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-1,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
200 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.716 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.892 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88