Ejerlejlighed fra EDC

Venøgade 18, st. th

2100 København Ø

3/3 rum, 87 m²
Solgt

Moderne lejlighed med stor, solrig terrasse

Velkommen til ejerforeningen ”Østerbro Have” - en helt unik ejendom på Østerbro, som byder på masser af atmosfære, lækkert haveanlæg, private terrasser samt rigtig gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og fæl­les­fa­ci­li­te­ter.

Lejligheden har en rigtig god og regulær planløsning, og til lejligheden hører en af de største terrasser i ejerforeningen, hvor du kan nyde solen stort set hele dagen.

Hjertet af boligen er den store, rummelige alrumsstue, som er praktisk integreret i det åbne køkken/alrum og danner rammen om et fantastisk opholdsmiljø. Fra de store glasskydedøre vælter lyset ind, og du kan virkelig nyde den skønne terrasse både til spisning, solbadning og ophold. Terrassen er vendt helt optimalt, så der er sol stort set hele dagen. Ligeledes har du fri udsigt til himlen samt foreningens hyggelige, grønne haveanlæg. Lejlighedens placering i gavlen giver ekstra mange store vinduer - og deraf et fantastisk lysindfald, og den gode planløsning, er alt sammen med til at give masser af atmosfære. Ma­te­ri­a­le­val­get er nydeligt og tidssvarende med alt i hårde hvidevarer samt et tysk kva­li­tets­køk­ken fra Küppersbusch. Du får også 2 gode og meget reelle soveværelser, begge med franske altaner ud mod den lukkede forhave, som skærmer og giver flere meters afstand til fortovet. Planløsningen er således helt optimal og naturligvis også med et stilrent badeværelse med flotte fliser, separat brus, gulvvarme, vaskesøjle, hånd­klæ­de­tør­rer og væghængt toilet. Rummelig entré med garderobeplads.

Ejendommen er meget præsentabel, opført i 2007, med et flot indgangsmiljø med mosiakfliser. Her er elevator, cykel/barnevognsrum, værksted/redskabsrum, grønt gårdmiljø med legepladser samt mulighed for at leje festlokale med køkken. Eget aflåst kælderrum i god, tør og højloftet kælder. Der er særdeles gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, herunder leje af P-plads i kælderen (evt. venteliste), og man kan benytte foreningens private P-areal (som er forbeholdt ejendommens beboere) såvel som gadeparkering med kommune-licens. I nærområdet findes også lynlade-station til elbiler.

Ejendommen er godt beliggende med Kil­de­vælds­par­ken som nabo i Skt. Kjelds Kvarteret, der er Københavns første klimakvarter. Kvarteret har gennemgået en rivende udvikling og er hyggeligt med vejtræer, mange grønne gader og masser af atmosfære. I gåafstand findes fx Hahnemanns madhus og også Københavns første tagfarm 'Østergro' med det meget velrenommerede spisested, ’Gro Spiseri’. Lejligheden ligger få minutters gang fra både Kilde- og Fælledparken og tæt på offentlig transport; Ryparken- og Svanemøllen S-station samt Metrostationen ved Vibenshus Runddel. På ganske kort tid kommer du til mange børnevenlige aktiviteter såvel som alt hvad byen byder på. Mange gode ind­købs­mu­lig­he­der og spændende gader med nærmiljø og caféliv. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008680
Boligareal
87 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
2007
Energimærke
B
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88