Ejerlejlighed fra EDC

Kronborggade 22, 5. tv

2200 København N

3/2 rum, 65 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar 3-værelses lejlighed med altan

Lejligheden: Den rummelige entré byder velkommen. Til højre ligger det lyse og moderne badeværelse. Videre gennem entréen åbner det lyse og rummelige køkkenalrum sig. Et moderne køkken, komplet med vaskemaskine og opvaskemaskine, udgør en del af dette rum. Sælgerne har investeret i en altan, der vender ud mod gården. Beliggende på øverste etage kan du nyde en fantastisk udsigt over himlen og naboernes tage. Lejligheden byder desuden på to gode værelser, hvilket gør den ideel til deling, til et par eller en lille børnefamilie

Ejendommen: Med sin grønne egeføj og velholdte facade gør ejendommen sig bemærket som en af de absolut flotteste på vejen. Ejerforeningen er sund og veldrevet og består af 24 lejligheder fordelt på to opgange. Der er et godt fællesskab, hvor man via foreningens Facebookside ofte kan få hjælp eller svar på spørgsmål. Ejendommen byder desuden på en ugeneret hyggelig gård, barnevognsrum, aflåst cykelkæder. Bestyrelsen tager effektivt hånd om ved­li­ge­hol­del­sen, og der bliver således løbende foretaget forbedringer på ejendommen. Til hver lejlighed hører der også et disponibelt kælderrum. Husdyr er desuden tilladt.

Området: Kronborggade på Nørrebro er en livlig og mangfoldig gade, der summer af aktivitet døgnet rundt. Med sit pulserende gadeliv, charmerende cafeer, små butikker og farverige graffitikunst udgør Kronborggade et af hjertekernerne på Nørrebro. Gaden er fyldt med en spændende blanding af kulturelle oplevelser og lokale favoritter, der afspejler områdets mangfoldighed. Det er et sted, hvor du kan føle energien fra det urbane liv og samtidig opleve den hyggelige og afslappede atmosfære, der kendetegner dette dynamiske kvarter på Nørrebro. Hvis du skulle ønske dig en lille pause fra bylivet finder du to grønne åndehuller, Nørrebro-parken og Assistens kirkegård lige ved siden af. Kronborggade er meget centralt beliggende med Nørrebros runddel i gåafstand. Metro ligger kun 5 minutters gang væk.





Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
22005426
Boligareal
65 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1900
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
143 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sebastian Brunse

Partner, ejendomsmægler MDE

sebr@edc.dk24 60 07 7458 58 75 86EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørrebrogade 230, 2200 København N

220@edc.dk35 84 08 11