Ejerlejlighed fra EDC

Frankrigshusene 5, 4. th

2300 København S

3.795.000 kr.

4/3 rum, 73 m²
Åbent hus med tilmelding 12. maj 15:30

Lys og velindrettet 4-værelses med tre soveværelser, to altaner og stort bad!

Velkommen til Frank­rigs­hu­se­ne 5, 4. th - En 4-værelses lejlighed, med god beliggenhed på Amagerbro. Her er kort afstand til både Amager Strandpark, Indre by og ind­købs­mu­lig­he­der, så beliggenheden er en af de ting, som er helt i top ved denne lejlighed. Amagerbrogades mange spe­ci­al­for­ret­nin­ger og Amager Centret ligger også lige rundt om hjørnet. Det samme gør cafeliv med bl.a. Mad & Kaffe, Halifax, Madklubben og den populære vinbar ”Café Josephine”. På Holmbladsgade findes endvidere vinhandler, fiskehandler, blom­ster­hand­ler og meget mere. Offentlig transport er også nemt – hvor både Amagerbro Metro og diverse busruter er i gåafstand fra lejligheden. Er man til skateboard/rulleskøjter/løbehjul kan den populær Remisepark anbefales – også populær blandt bør­ne­fa­mi­li­er­ne med bondegård og legeplads – et sted for alle børn og barnlige sjæle!
Lejligheden er beliggende i gul mur­sten­se­jen­dom med grønne altaner. Ejerforeningen er veldrevet og byder bl.a. på hyggeligt gårdmiljø, stort fælles tørreloft og loftrum til lejlighed.
Selve lejligheden er beliggende på 4. sal væk fra støj og med masser af lys. Den rummer først og fremmest en lys stue, som både har plads til sofa/tv-arrangement, hvor hele familien kan samles, og plads til spisebord, hvor man fint kan have plads til både familie og gæster. I stuen er også en flot ind­byg­nings­re­ol, som man får lov at overtage som køber. Fra stuen er adgang til én af de i alt to altaner i lejligheden. Fra stuen er videre adgang til en ”mellemgang”, hvor man har indgang til de to mindre værelser i lejligheden. Fine og lyse værelser og hvor mellemgangen kan supplere værelserne med opbevaring eller kontorplads. Sælger har i dag nogle skabe og småopbevaring i mellemgangen. Derudover lejlighedens største værelse, som også har sin egen altan. Værelset har god plads til både seng, og mulighed for skabsplads til opbevaring af tøj.
I køkkenet får du godt med bordplads, hvilket gør det muligt at være flere samlet om madlavningen. Køkkenet er indrettet med hvide fronter og mørk bordplade og er yderst velindrettet med masser af skabsplads! Her findes også opvaskemaskine.
Sidst men ikke mindst, har vi badeværelset der har separat brus, vaskemaskine, wc og håndvask - et stort badeværelse i København! Dertil en god for­de­lings­en­tré med indbygget garderobeskab.
Alt i alt en super fin lejlighed som alene mangler en ny ejermand.

Vi ser frem til at vise dig lejligheden! Bestil en fremvisning allerede nu på tlf. 61 22 44 24 eller tilmeld dig et af vores åbent-hus-arrangementer

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005450
Boligareal
73 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1936
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.751 kr.
Pris/m²
51.986 kr.
Pris
3.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
46 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.037 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.434 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54