Ejerlejlighed fra EDC

Holmbladsgade 70D, st. th

2300 København S

3/2 rum, 84 m²
Solgt

Sjældent udbudt stuelejlighed med privat og solrig terrasse tilbagetrukket fra vejen!

Lejligheden er 84 kvm og byder på en yderst rummelig entré, et åbent, lyst og lækkert køkkenalrum, to gode soveværelser og et stort badeværelse - fælles for det hele er at det er nyere renoveret, og fremstår lyst, velholdt og lækkert. Hertil kommer den helt private og solrige terrasse.
Det første du møder er en rummelig entré med indbyggede skabe, så fodtøj og overtøj nemt kan pakkes væk. Hvis du fortsætter ned ad det lille trappetrin, møder du lejlighedens hjerterum som er køkkenalrummet. Køkkenet er fra Kvik og opsat i år 2018 og fremstår lyst, åbent og så med direkte udgang til den skønne og solrige terrasse. Her er der rigelig plads til havemøbler og grill, hvilket skaber det ideelle sted til afslapning og sociale sammenkomster under åben himmel.
Lejligheden består ydermere af to indbydende soveværelser, begge med et generøst lysindfald. På det ene af værelserne er der et stort medfølgende indbygget skab, hvilket giver godt med op­be­va­rings­plads. Badeværelset giver en fornemmelse af nøje udvalgte materialer og smart indretning. Dette er udstyret med separat brus, væghængt toilet, moderne håndvask, tørretumbler og vaskemaskine, samt gulvvarme.
Her er desuden 5 p-pladser til foreningens beboere og seperat kælderrum til lejligheden.
Overordnet set en helt unik og sjældent udbudt lejlighed, i nye moderniserede rammer, men istandsat med tanke på ejendommens alder, sjæl og historie.
Ejendommen & området:
Bygningen er placeret på den gamle Sadolin & Holmblad grund, og ejendommen, der oprindeligt er opført i 1917 og fungerede som en af ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­ger­ne, blev i 2007 fuldstændigt gen­nem­renove­ret med respekt for de oprindelige detaljer. I det hele taget har hele Holm­blads­ga­de­kvar­te­ret været præget af et kæmpe kvarterløft de seneste år, og i gaden er der derfor i dag flere spændende spe­ci­al­for­ret­nin­ger, prismen (sport­s­fa­ci­li­te­ter m.v.), få minutters gang til Amagerbro eller Lergravsparken Metro, 10 minutters cykeltur til Amager Strandpark og det samme til Chri­sti­ans­havns Volde og City.
Den lille selvstændige ejerforening på 8 boliger er yderst velfungerende og beboerne udviser stor interesse i at værne om bygningen, fæl­les­a­re­a­ler­ne og den gode dialog imellem ejerne. Den lukkede gård, som fungerer som adgangsvej til lejlighederne, er aflåst og med dørtelefon. Herudover er der cykel- og barnevognsskur.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005347
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1917
Ombygget
2007
Energimærke
C
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
126 dage

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54