Ejerlejlighed fra EDC

Keplersgade 24, st. th

2300 København S

3.795.000 kr.

3/3 rum, 86 m²

128 etagemeter i 2 plan med central beliggenhed på Amager

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne smukke 3-værelses lejlighed med et twist af Newyorkerstil, der giver lejligheden noget ekstra kant. Lejligheden ligger på hjørnet af Keplersgade og Lombardigade. Her er man beliggende i en hyggelig og rolig sidegade uden trafik med grønt areal lige ude foran, og samtidig er man tæt på det hele! Selve lejligheden er 86 m2 og indeholder bl.a. et flot køkkenalrum, samt 2 soveværelser og en stor, brugbar kælder.

Det meget store og flotte køkkenalrum rummer både plads til spisebord og so­faar­ran­ge­ment, og da lejligheden ligger på hjørnet fornemmes et dejligt gennemlys. Det er her timerne med familien bliver brugt og klart hjertet i lejligheden. Hertil findes 2 soveværelser. Det ene med plads til dobbeltseng og evt. en kommode/skab til opbevaring. Det andet et hyggeligt mindre værelse – oplagt til børneværelse eller kontor.

Toilet og bad er opdelt, således at man har et lille toilet og derudover et separat badeværelse med lyse fliser på væggene og stor bruseniche. Sidst men ikke mindst hører der en rummelig kælder med til lejligheden, som består af to gode rum, der vil kunne bruges som en ekstra stue, hobbyrum, eller som op­be­va­rings­plads. En perfekt udnyttet mulighed, som tilskriver lejligheden endnu en sjælden kvalitet. Her er desuden pæne og gennemgående trægulve i hele lejligheden.

Foreningen:
Lejligheden er en del af en mindre ejerforening, hvor man løbende sørger for ved­li­ge­hol­del­se og modernisering. Her er også gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter med bl.a. adgang til Sundbynet, opbevaringsrum til alle lejlighederne, fælles vaskeri og derudover står gården overfor renovering/byfornyelse. Her går man sammen med de andre foreninger om at lave ét stort fælles gårdmiljø i stedet for de mange små opdelte gårde, som der er i dag. Projektet ligger hos kommunen til endelig godkendelse.

Området:
På Amagerbrogade er der gode bus­for­bin­del­ser til City, der også kan nås på cyklen på et kvarters tid. Man kan også benytte metroen på Amagerbro eller ved Lergravsparken - herfra er der fem minutter til Kongens Nytorv. Til børnefamilien er der gode legepladser, gode bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og skoler i området og naturen kan nydes med en dejlig gåtur, enten ved Amager Strandpark eller en tur til Amagerfælled, som begge dele ligger få minutters gang fra lejligheden. Derudover er der få minutters gang til et hav af indkøbs muligheder, som Rema1000, Lidl, Coop365 og Netto. Amagerbrogade rummer derudover en masse spe­ci­al­for­ret­nin­ger, gode takeaway- og spisesteder bl.a. Lagkagehuset, Letz Sushi, Grillen Burgerbar, TOTO Vinbar, BINGO (kaffebar), helsebutik, blomsterbutik, Matas og meget mere.

Alt i alt en virkelig skøn og sjældent udbudt lejlighed, som skal opleves!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005178
Boligareal
86 m²
Kælder
42 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1903
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.525 kr.
Pris/m²
44.128 kr.
Pris
3.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
76 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.593 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.540 kr.
Læs mere om boliglån

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54