Ejerlejlighed fra EDC

Kirkegårdsvej 8, 3. Dør/lejl. 33

2300 København S

2/1 rum, 47 m²
Solgt

Velindrettet 2'er med køkken-alrum, stort badeværelse og stor vestvendt altan!

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne yderst velindrettet 2-værelses på 47 m². Lejligheden er beliggende i roligt område men samtidig tæt på det hele! Her får man indkøb lige nede for døren i Netto eller Rema1000, cafeliv og butikker i området samt nem adgang til offentlig transport med bl.a. Metro ved Lergravsparken og busser på
Amagerbrogade. Derudover er indre by i cykelafstand! På trods af den centrale beliggenhed er der stadig mange åndehuller med bl.a. Amager Strandpark og de om­kring­lig­gen­de kirkegårde/parker i nærområdet.

Selve lejligheden er beliggende på 3. sal og har en virkelig stor altan i hele lejlighedens bredde! Altanen er vestvendt og her er fri udsigt og sol det meste af dagen og aftenen – et stort plus for denne lejlighed! Lejligheden er oplagt til be­gyn­der­lej­lig­hed og/eller forældrekøb!
Lejligheden indeholder entré med gode ind­byg­nings­ska­be bl.a. indeholdende vaskemaskine. Herfra er først og fremmest adgang til lejlighedens soveværelse - igen med indbygget skabe.
Dernæst det store badeværelse med pæne klinker, separat bruseniche og væghængt toilet – et sjældent syn i København og et stort plus for lejligheden!
Sidst men ikke mindst findes lejlighedens hjerte, nemlig det skønne lyse køkken-alrum og stue i ét. Rummet fremstår fantastisk lyst med de store vinduespartier, de lyse gulve og den simple indretning. Her er god plads til både spisebord, sofa og tv hygge. Derudover er køkkenet virkelig reelt og godt disponeret – her er ikke bare tale om et te-køkken, men derimod et køkken med god opbevaring, god bordplads og integreret hårde hvidevarer – bl.a. opvaskemaskine. Køkkenet fremstår med hvide fronter og flot mørk træbordplade. Det er også fra stuen at udgangen til den store altan findes og i sommerhalvåret fungere altanen næsten som en ekstra stue! Fra altanen er fri udsigt og intet indkig i lejligheden!

Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening og her er bl.a. elevator i ejendommen, kælderrum til alle lejligheder og også stort fælles vaskeri, hvis man fx ønsker at benytte tørretumbleren, da man har egen vaskemaskine i denne lejlighed!

Lyder dette som noget for dig? Skynd dig at book en fremvisning på tlf. 61 22 44 24.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005399
Boligareal
47 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
C
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54