Ejerlejlighed fra EDC

Markmandsgade 21, 2. th

2300 København S

3/2 rum, 86 m²
Solgt

Flot og lys 3-værelses hjør­ne­lej­lig­hed med stor altan og egen p-plads

Velkommen indenfor i denne velholdte lejlighed lige ved Chri­sti­ans­havns Volde i starten af Amager med mulighed for tilkøb af p-plads.

Når du træder ind i entréen, bliver du mødt af et flot lysindfald, som kommer ind af det store vinduesparti i køkkenalrummet, og lyser hele rummet op.
Det store alrum har et nyere køkken, med hvide fronter på skabene og en mørk bordplade. Godt med skabsplads og plads til madlavning. Du har mulighed for at have et stort spisebord, hvor hele familien og dine gæster samles.

I forlængelse af køkkenet kommer so­faar­ran­ge­men­tet, hvor du kan sidde og se TV, imens du kigger ud på de grønne fællesarealer som hører til ejendommen. Det er også her du har adgang til en af lejlighedens store altaner, hvor for­mid­dags­so­len kan nydes

Lejligheden rummer 2 gode værelser. Et stort soveværelse med masser af skabsplads, til opbevaring af tøj og sko, hvor du ligeledes har adgang til lejlighedens anden altan, hvor du ligeledes kan kigge udover de grønne fælles arealer, og Christianshavn.

Det sidste værelse kan både bruges som soveværelse, kontor eller børneværelse. Her får du også godt med skabsplads og et flot lysindfald.
Sidst men ikke mindst, har lejligheden et nyere badeværelse med indbygget toilet, stor separat bruseniche og integreret vaskemaskine. Væggene er lyse, med pæne mørke fliser på gulv og i brusenichen.
Samtlige kvadratmeter i lejligheden byder på behagelig gulvvarme. Boligen har A2015-energimærke og udmærker sig med lave udgifter til såvel varme som fællesbidrag.
Selve ejendommen er tæt på alt det du har brug for i hverdagen. Beliggende lige ved Amagerbrogade, har du et stort valg af ind­købs­mu­lig­he­der lige rundt om hjørnet. Både Føtex og Netto ligger meget tæt på lejligheden og Amagerbrogade har flere spe­ci­al­bu­tik­ker.

Voldene på Christianshavn ligger kun et stenkast væk, hvis du ønsker at gå en tur langs vandet, eller gå ind til indre by på kun 15 minutter. Med både Amagerbro og Chri­sti­ans­havns metro kun 5 minutter væk, kan du på 10 minutter stå Kgs. Nytorv st., midt inde i byen.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005464
Boligareal
86 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2014
Energimærke
A2015
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
32 dage

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54