Ejerlejlighed fra EDC

Richard Mortensens Vej 18C, 4. th

2300 København S

4/4 rum, 91 m²
Købsaftale underskrevet

Drøm­me­lej­lig­hed med hjørnealtan og fælledudsigt

Velkommen til Richard Mortensens Vej 18C, 4.th - hvor modernitet møder komfort i hjertet af Ørestad Syd. Denne imponerende 4-værelses lejlighed byder på en privilegeret beliggenhed øverst i ejendommen, komplet med en fortryllende hjørnealtan, der indbyder til solrige stunder og fantastiske udsigter mod syd og vest.
Træd ind i en veludstyret entré/fordelingsgang, der åbner op til det store køkken-stue-alrum. Her mødes du af et smukt, lyst køkken og en udsigt over det vidtstrakte Kalvebod Fælled, der strækker sig så langt øjet rækker. Det store soveværelse forkæler dig med generøse garderobeskabe og adgang til et praktisk depotrum/walk-in-closet. Yderligere to vel­pro­por­tio­ne­re­de værelser med indbyggede skabe tilbyder fleksibilitet og plads til hele familien. Det pæne og lyse fli­se­ba­de­væ­rel­se fuldender oplevelsen af luksus og komfort.
Denne skønne lejlighed byder på gulvvarme overalt og fremstår ind­flyt­nings­klar, hvor hvert hjørne emmer af lys og velvære.
Ørestad Syd er ikke blot en bydel, det er en livsstil. Med den nemme adgang til metrolinjen er Københavns centrum kun få stop væk, hvilket giver dig mulighed for at udforske byens pulserende kultur og mangfoldige tilbud. Samtidig er lejligheden belejligt beliggende i gåafstand til skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der og alt, hvad hjertet begærer.
Kalvebod Fælled, et naturparadis lige uden for din dør, indbyder til eventyr og rekreation. Tag på opdagelse i de smukke stier, nyd en picnic med familien, eller tag på fuglekiggeri i dette frodige og mangfoldige naturområde.
Denne lejlighed er ikke bare et hjem - det er en investering i en levestil fyldt med komfort, bekvemmelighed og naturskønne omgivelser. Tag det første skridt mod din drømmebolig i Ørestad Syd - kontakt os nu for en fremvisning!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23201373
Boligareal
91 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
2018
Energimærke
A2020
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
35 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Aagaard

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

moaa@edc.dk21 14 31 3758 58 71 76EDC Poul Erik Bech, Ørestad

EDC Poul Erik Bech, Ørestad

Ørestads Boulevard 61C, st.th., 2300 København S

232@edc.dk32 45 32 32