Ejerlejlighed fra EDC

Skovløbervej 4, 1. th

2400 København NV

3/2 rum, 61 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar delelejlighed med altan - fælleslån indfriet af sælger

INDRETNINGEN: Du træder direkte ind i lejlighedens entré med adgang til bad, køkken, soveværelse og stue. Badeværelset er udført i 2016 og fremstår pænt med hvide klinker og god separat bruseniche. Køkkenet er ligesom badeværelset opsat i 2016 og byder på lyse elementer, god bordplads og ikke mindst kig til den hyggelige gård. Soveværelset ligger mod gården, her er god plads til seng, skab og evt. skrivebord, fra soveværelset er opsat en stor altan, hvilket er et kæmpe aktiv for lejligheden. Stuen er rummelig og kan let opdeles i 2 separate værelser, idet der er 2 gode vinduespartier. Ønsker man denne løsning kan man overveje at lave et køkken/alrum mellem køkken og værelse.

Lejligheden fremstår i ind­flyt­nings­klar stand og er oplagt for det unge par eller evt. som delelejlighed.

EJENDOMMEN: Klassisk ejendom fra 1933. Ejendommen har gennem de senere år gennemgået renovering af facaden, opgangen og tag. Ejendommen byder på dørtelefon, adgang til et hyggeligt grønt gårdmiljø. Til lejligheden er der bl.a. brugsret til loftrum, fitnessrum, fællesvaskeri, tørrerum endvidere en gæstelejlighed.

KVARTERET: I en sidegade tæt på gode trans­port­for­bin­del­ser og ind­købs­mu­lig­he­der, er denne lejlighed roligt beliggende. Bus­for­bin­del­ser findes 50-100 m fra døren og Bispebjerg Station ligger i gåafstand. Der er blot ti minutters gang til Nørrebro Station samt med Metro og indkøbscenter, der er ligeledes et blomstrende cafémiljø. Hopper du på det offentlige, er du på Nørreport, Rådhuspladsen eller CBS og Panum, indenfor et kvarter. I området findes mange dejlige grønne områder, der indbyder til en rask løbetur eller picnic. Her er du tæt på alt.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
22005474
Boligareal
61 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1933
Energimærke
C
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Frank Larsen

Partner, ejendomsmægler, MDE

frla@edc.dkEDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørrebrogade 230, 2200 København N

220@edc.dk35 84 08 11