Ejerlejlighed fra EDC

Nakskovvej 17, 2. tv

2500 Valby

4/3 rum, 96 m²
Solgt

Herskabelig lejlighed med central beliggenhed.

Herskabelig og rummelig lejlighed med mange fine detaljer, lejligheden har et fantastisk lysindfald, højt til loftet, stuk, energiruder, rosetter og plankegulve. Lejligheden er beliggende i flot og velholdt ejendom. Inden for få minutter findes både Ålholm - og Hansted Skole, flere bør­ne­in­sti­tu­tio­ner samt Vi­ger­s­lev­par­ken med fodboldbaner og Damhussøen med løberuter. I nærområdet er der desuden ind­købs­mu­lig­he­der, bager, take-away og Lige om hjørnet har du Ålholm St og ikke langt
fra lejligheden finder du Flintholm st. hvor du har Metroen. Der er kort afstand til Valby Langgade og dens strøgmiljø med spe­ci­al­bu­tik­ker, lækre ind­købs­mu­lig­he­der, caféer og restauranter, ligesom Spinderiets shop­pings­cen­ter kan nås inden for 5 min.
Lejligheden er indeholdende: Fordelingsgang med adgang til pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med separat bruseniche. Lyst elementkøkken med masser af skab/bordplads, alt i hårde hvidevare, god spiseplads samt kig til gården. Køkken spisestue kan evt. udnyttes, så et tredje soveværelse kan etableres. Stor stue i åben forbindelse med køkken med udgang til stor altan. 2 meget store soveværelser det ene med en skøn karnap. En lejlighed med flere muligheder.
Ejendommen er fra 1929 og fremtræder i god ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand, hvor der i løbet af de sidste år er lavet mange forbedringer på ejendommen. Ejerforeningen er særdeles veldrevet, og beboerne har et godt naboskab. Man har i foreningen adgang til gårdmiljø, cykelkld, dørtelefon, loft og kælderrum.



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21606815
Boligareal
96 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1929
Energimærke
D
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

Ålholmvej 1, 2500 Valby

216@edc.dk36 14 12 00