Ejerlejlighed fra EDC

Peter Bangs Vej 227, 1. tv

2500 Valby

2/1 rum, 52 m²
Solgt

2-værelses med sydvendt altan, parkering og direkte udsigt til Damhussøen

Lys og velholdt lejlighed, hvor bylivet og grønne områder smelter sammen. Lejlighedens planløsning henvender sig til et bredt publikum, er delevenlig og ideel til forældrekøb.
Beliggenhed:
Lejligheden ligger tæt på alt, hvad du behøver. Lige udenfor døren ligger Damhussøen og stisystemer til Damhusengen og Grøndalsparken - perfekt til gå- og løbeture. I kort gåafstand finder du flere supermarkeder, bagere, take-away, caféer, Slagter Lund, KB Hallen, S-tog og metro. På cykel kan du nå CBS, Frederiksberg Centeret eller Spinderiet på blot 10 minutter.
Ejerforeningen:
Ejendommen fra 1936 har en veldrevet ejerforening med fælles par­ke­rings­plad­ser og et dejligt grønt gårdanlæg. Derudover har man brugsret til et tørt loftrum med god plads til opbevaring. Ejendommen har fjernvarme, taget blev skiftet i 00'erne, og lejlighedens vinduer blev udskiftet i 2022. Der er ingen fælleslån i lejligheden, hvilket afspejles i den lave ejerudgift.
Indretning:
Du bydes velkommen i lejlighedens for­de­lings­en­tré med plads til sko og overtøj. Lejligheden har et lyst og velholdt elementkøkken med fantastisk udsigt til søen, masser af skabsplads samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Den store stue byder på flere in­dret­nings­mu­lig­he­der, ra­di­a­torskju­ler, stort vinduesparti, god loftshøjde samt en hyggelig sydvendt altan med udsigt til det rolige gårdmiljø. Badeværelset er praktisk indrettet med plads til opbevaring og god bru­se­af­skærm­ning. Endeligt er der et rummeligt soveværelse med indbygget arbejdsplads foran vinduet og den smukke udsigt til søen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21606905
Boligareal
52 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1936
Energimærke
D
Liggetid
7 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

Ålholmvej 1, 2500 Valby

216@edc.dk36 14 12 00