Ejerlejlighed fra EDC

Egebo 4A

2620 Albertslund

3/2 rum, 125 m²
Købsaftale underskrevet

Lejlighed på 125 kvm. + 40 kvm. tagterrasse

Unik 3 værelses lejlighed på hele 125 m2 med 40 m2 tagterrasse for det kræsne publikum.

Helt ualmindelig flot og indbydende lejlighed med superflot Vor­ding­borg­køk­ken med alle raffinementer. Bl.a. 90 cm. bred Siemens ovn, indbygget kaffemaskine, 2 varmeskuffer, Quoker og meget andet. Et køkken der appellerer til folk der ikke vil "gå ned på udstyr".

Med en beliggenhed på både 1 & 2 sal er her mange m2 at boltre sig på. Indeholder: Entre med klinkegulv, gulvvarme og skabe, stort værelse + kæmpe for­æl­dresove­væ­rel­se med stort lækker skabsvægs arrangement. Kæmpe køkken /alrum med egen spiseplads, stor kogeø med gasblus (forberedt til el) og masser af bordplads, her er virkelig tale om et fedt køkken hvor den store gastronomi kan udfoldes. Der er desuden et stort lækkert fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus, gulvvarme og vaskesøjle.

På 1. sal har man en stor og virkelig lys stue, herfra udgang til den fedeste private tagterrasse hvor solen kan nydes hele dagen. Sælger har lavet et virkeligt flot nyt trægulv med nye lægter på terrassen. På terrassen har man alle muligheder for at leve det gode liv, både om dagen, men også på lune sommeraftener.

Sælger har gået meget op i at alle hvidevarer, Nilan ven­ti­la­tions­an­læg­get og alt andet står "knivskarpt" og bliver serviceret og gennemgået efter alle forskrifter. Så i denne lejlighed er der ikke noget der "hænger i bremsen".
Lejligheden ligger i Egebo, en smuk bebyggelse med forskellige lej­lig­heds­ty­per, her er kræset for detaljen, og der venter de kommende ejere en luksus­lej­lig­hed hvor både inden og udendørslivet kan nydes i fulde drag.

Man er helt tæt på de rekreative ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der i Vestskoven og man har Nordeuropas største opvarmede badesø, Stadion og den idylliske Herstedvester landsby i umiddelbar nærhed. De gode bør­ne­in­sti­tu­tio­ner ligger nærmest som perler-på-snor og man har den gode Egelundsskole i gåafstand fra huset. Der er nærbutikker i selve området.
Vil du vide mere om alle de gode faciliteter i Albertslund kan vi anbefale dig at gå på www.boialbertslund.dk

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603709
Boligareal
125 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
2
Byggeår
2008
Energimærke
B
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
172 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00