Ejerlejlighed fra EDC

Spaden A 6, 3. Dør/lejl. 3, Høje Taastr.

2630 Taastrup

3/2 rum, 102 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar lys lejlighed med tagterrasse

Velkommen til denne skønne 3-værelses lejlighed, med god mulighed for at etablere et ekstra soveværelse.

I træder ind i den rummelige entré med god plads til at hænge overtøjet. Her er desuden et praktisk indbygget skab. Fra entréen er der videre adgang til boligens to gode værelser, det ene med indbygget garderobeskab. Dertil er der god mulighed for at etablere et ekstra værelse, der hvor der i dag er spisestue.

Boligens køkken er opført i stilrene lyse materialer og kvalitets hårde hvidevarer. Her er brede skuffer med god plads til køkkengrej m.m. Dertil indbyggede ovne i ergonomisk højde, in­duk­tions­ko­ge­pla­de og elegant emhætte. I forlængelse af køkkenet er der indrettet med spisestue. Her er der indgang både fra køkken og entré, hvorfor det er en oplagt mulighed at etablere et ekstra værelse her, hvis der er behov for det.

Boligens badeværelse er opført i gråsorte matte fliser og stilrene bademøbler. Bruseområdet er indrettet med regnbruser og smart unidrain. Dertil har boligen et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Her er der endvidere mulighed for at etablere et gæstetoilet.
I stuen strømmer lyset ind i boligen fra det brede vinduesparti. Her kan I indrette jer med so­faar­ran­ge­ment og tv-stue. Herfra er der adgang til boligens store sydvendte tagterrasse, med nye ter­ras­se­bræd­der fra 2023. Her er delvist overdækket og ligeledes er der installeret markise. Her kan I indrette jer med loungemøbler og få mange hyggelige stunder.

Alt i alt en skøn lys ind­flyt­nings­klar lejlighed, med mulighed for at etablere et ekstra værelse. I bosætter jer i den populære forening Gadevang med flere gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter. I får blandt andet adgang til indendørs swimmingpool, fitnesscenter, sauna, solarie og tennisbaner. Dertil blot 600 meter til Høje Taastrup station, hvor I kan tage toget mod København eller Roskilde. Her er ligeledes gode ind­købs­mu­lig­he­der og caféer.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Høje-Taastrup (57.540 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.713 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.112 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.089 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
29903240
Boligareal
102 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
168 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tanja Hansen

Ejendomsmægler, MDE

tah@edc.dk61 37 32 42EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Taastrup Hovedgade 115, 2630 Taastrup

299@edc.dk43 99 48 11