Ejerlejlighed fra EDC

Vejlegårdsparken 22, 2. Dør/lejl. 26

2665 Vallensbæk Strand

2/1 rum, 47 m²
Købsaftale underskrevet

Flot ind­flyt­nings­klar 2 værelses med altan

Velkommen til et hjem, der forener stilfuld modernitet med en perfekt beliggenhed. Denne charmerende 2-værelses lejlighed, er ikke bare et sted at bo, men et sted at kalde hjem.

Denne indbydende lejlighed præsenterer sig med en imponerende renovering, der skaber et nutidigt og komfortabelt miljø. Hver kvadratmeter er udnyttet optimalt, og det åbne layout giver rummet en luftig følelse. Moderne de­sig­n­e­le­men­ter og smarte opdateringer er gennemgående og tilføjer et strejf af elegance.

Køkkenet er udstyret med moderne apparater og praktisk op­be­va­rings­plads, perfekt til madlavning og underholdning. Det vel vel­pro­por­tio­ne­re­de værelse indbyder til ro og afslapning, og de store vinduer i stuen giver masser af naturligt lys, hvilket fremhæver lejlighedens charme.

Beliggenheden er en nøglefaktor, der gør denne lejlighed ekstraordinær. Vej­le­gårds­par­ken er en del af en velrenommeret og populær forening, der tilbyder fantastiske faciliteter og et samfund, der føles som en udvidet familie. Lokalområdet byder på grønne parker, ind­købs­mu­lig­he­der og nem adgang til offentlig transport, hvilket gør det til det ideelle sted at bo.

Denne lejlighed er ikke bare et hjem, det er en investering i livskvalitet. Tag det næste skridt mod en fremtid fyldt med komfort og bekvemmelighed ved at kalde Vej­le­gårds­par­ken 22, 2. 26, dit hjem.

Kontakt os nu for at arrangere en fremvisning og oplev, hvorfor denne lejlighed er det perfekte sted for dig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
26604747
Boligareal
47 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1966
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
39 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54