Ejerlejlighed fra EDC

Gudenåvej 3, st. tv

2720 Vanløse

3/2 rum, 73 m²
Solgt

Attraktiv 3-vær. med nedgang til fælles havestykke på grænsen til Frederiksberg

Attraktivt beliggende i det populære Grøn­dalskvar­ter i Vanløse, tilbagetrukket fra større veje og med Grøndalsparken for enden af vejen. Boligen ligger tæt på Godthåbsvej, der byder på hyggeligt lokalmiljø med gode ind­købs­mu­lig­he­der, kaffebarer og caféer. Nem adgang til Frederiksberg og resten af København med gode muligheder for offentlig transport med Flintholm st. og Grøndal st. inden for kort gåafstand.

Beliggende i en veldrevet ejerforening der løbende vedligeholder ejendommen, herunder er rør, faldstammer og vinduer bl.a. udskiftet. sælger indfrier de fælleslån der er hertil i forbindelse med handlen. Her er et godt fællesskab og der hører et hyggeligt grønt fællesareal med blomsterbede og borde og stole til ejendommen. Desuden har lejligheden bl.a. brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri og tørrerum.

Fin planløsning med god fordelingsgang med indbygget garderobeskab og adgang til alle rum i lejligheden. Lyst køkken med masser af skabsplads. Dejlig sydvest-vendt opholdsstue med et fantastisk stort vinduesparti med udsigt til grønt, samt udgang til solrig altan, hvorfra der er nedgang til foreningens fælles have areal. Godt børneværelse eller kontor med et rigtigt flot kig til grøn beplantning. Stort soveværelse med god plads til seng og stort indbygget skab. Godt badeværelse med siddebadekar.

Lejligheden fremstår pæn og velholdt og er lige til at flytte ind i!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27203914
Boligareal
73 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1937
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
34 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Lambæk Thestrup

Medejer, ejendomsmægler, MDE

loth@edc.dk27 47 06 0858 58 70 63EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jernbane Allé 77, 2720 Vanløse

272@edc.dk38 74 22 80