Ejerlejlighed fra EDC

Søborg Hovedgade 167, 2. th

2860 Søborg

3/2 rum, 90 m²
Solgt

Stor 3-værelses lejlighed med skøn altan

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske ejerlejlighed, som udover sin centrale beliggenhed i Søborg, byder på en rigtig stor sydvestvendt altan samt brugsret til egen carport.

Lejligheden fordeler sig således: Stor for­de­lings­en­tré, som fordeler sig til alle lejlighedens
rum. Entréens størrelse muliggør optimal opbevaring af jakker og sko, og her er endvidere installeret et stort indbygget skab, der tilgås via skydelåger fra gulv til loft. Meget indbydende køkken med sans for detaljen, som bl.a. er opført med fingertappede skuffer og nydelige grebsfrie fronter. Den populære metro-flise pryder på bagvæggen, og de hårde hvidevarer er gemt bag fronterne. Her er der også installeret Quooker, og ind­byg­nings­ov­nen er desuden sat i en god arbejdshøjde. I køkkenet er der også plads til en lille spisekrog.

De to soveværelser ligger i forlængelse af køkkenet, og indbyder til både optimal skabs- og sengeplads. Rummene har separat indgang, og de fremstår desuden lyse og venlige pga. de store vinduer. Den store stue er lejlighedens største rum, og her er der både plads til spisebord og so­faar­ran­ge­ment. Lysindfaldet i stuen er helt ideel pga. det store vinduesparti med skydedør, der fører ud til lejlighedens fantastiske altan. Altanen tæller knap 9m2 med sine 4,35m i bredden og 2,0m i dybden - her er der mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolen fuldstændig ugeneret. Boligen indeholder også stort badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme.

Til lejligheden har man brugsret til fællesvaskeri, cykelkælder, skøn og ugeneret fælleshave samt eget kælderrum. Bemærk: Brugsret til egen carport. Lejligheden er centralt beliggende tæt på Buddinge Centeret og dets mange ind­købs­mu­lig­he­der. I gåafstand findes adskillige bus­for­bin­del­ser samt Kildebakken- og Buddinge S-togsstation, hvilket sikrer nem adgang til f.eks. arbejde, studie eller indre by. Tæt på boligen ligger også Søborg Hovedgades mange spe­ci­al­bu­tik­ker, som med sine mange muligheder byder på noget for enhver smag. I nærområdet finder man desuden Gladsaxe Rådhus, Gladsaxe Hovedbibliotek, Fitness World og flere hyggelige caféer. Den kommende letbane vil ligeledes være i gåafstand til lejligheden.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
28603941
Boligareal
90 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1980
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
50 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristian Johannessen Dinitzen

Ejendomsmægler, MDE

krd@edc.dk24 79 96 6158 58 75 80EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh

Søborg Hovedgade 136, 2860 Søborg

286@edc.dk39 56 44 44