Ejerlejlighed fra EDC

Morescosvej 14, 1. th

2920 Charlottenlund

3/2 rum, 85 m²
Købsaftale underskrevet

Skøn, lys og rummelig 3-værelses centralt i Ordrup - med mulighed for tilslutning til opgangens elevator

Velkommen til denne skønne, lyse og rummelige 3-værelses lejlighed, beliggende dejlig centralt i Ordrup, på sidevej til Ordrupvej med ugeneret opgangsparti. Der forefindes elevator i ejendommens opgang, hvor brugsret til denne kan tilsluttes lejligheden mod egenbetaling.
Ved indtrædelse i boligen, fornemmer du straks, at dette er et hjem, som er blevet holdt af. Hele lejligheden fremstår særdeles velholdt og med charmerende detaljer som gennemgående afhøvlede plankegulve, franske altaner og stuk samt rosetter. Kombineret med dens dejlige lysindfald og luft omkring ejendommen, så er det svært ikke at kaste sin kærlighed over hjemmet.
Lejligheden strækker sig over 85 veludnyttede kvm., som er fordelt på entré, stue, to soveværelser, køkken og badeværelse. Entréen har fantastisk størrelse og har masser af plads til opbevaring og overtøj. Af fordelingsgang, hvor alle lejlighedens rum kan tilgås, ledes du direkte ind i den store stue, som tilbyder udgang til fransk altan, hvor den dejlige udsigt over området kan nydes. Stuen kan nemt indrettes med både sofahjørne, spi­se­bord­s­ar­ran­ge­ment og hyggekrog. Fra stuen kan lejlighedens master bedroom tilgås, som ligeledes har fransk altan. Her udspiller rummeligheden sig endnu engang, da der både er plads til stor skabsvæg, skrivebord og seng. Køkkenet er udført i flotte hvide materialer og lys træbordplade. Her finder du godt med bordplads, så gastronomien nemt kan udfoldes. Badeværelset fremstår i lyse fliser, har flot terrazzogulv og en god størrelse bruseniche. Sidst, men ikke mindst, finder du lejlighedens sidste værelse, igen med fransk altan, og som med fordel kan indrettes til børneværelse, gæsteværelse eller kontor.
Lejligheden er beliggende i en flot rød­sten­se­jen­dom fra 1943 med en veldrevet ejerforening og tilhørende fælles gårdhave. Der er i øvrigt gode par­ke­rings­mu­lig­he­der på Morescosvej lige bag ejendommen.
Her er du tæt på alt det gode, som byen har at tilbyde. Ikke langt fra hoveddøren finder du gode ind­købs­mu­lig­he­der langs Ordrupvej samt den fredfyldte Ordrup Park. Her er kort afstand til Jægersborg Allé og Ordrup / Charlottenlund station. Efter en kort cykeltur står du i Bern­stor­f­f­spar­ken, Dyrehaven, Skovshoved Havn eller Charlottenlund Strandpark.

Fakta om Gentofte (75.033 indbyggere)

Kommuneskat
24,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.639 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.189 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.905 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
26305183
Boligareal
85 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1943
Energimærke
D
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Ja
Liggetid
54 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frederik Mattrup Lundsgaard

Ejendomsmægler, MDE

flu@edc.dkEDC Hjort

EDC Hjort

Ordrupvej 105, 2920 Charlottenlund

263@edc.dk39 63 95 25