Ejerlejlighed fra EDC

Sankt Helene Vej 9

3220 Tisvildeleje

3/2 rum, 93 m²
Solgt

Helt privat i Tisvildeleje

På en rolig vej i Tisvildeleje beliggende helt privat - lige her finder du dette hyggelige rækkehus med ejer­lej­lig­heds­sta­tus. Rækkehuset er beliggende på en af de mindre veje i Tisvildeleje, så når du opholder dig i haven, er du fuldstændig ugeneret - her kan du finde fred og ro. Rækkehuset trænger til en kærlig hånd, så her får du en ideel mulighed for at sætte dit præg på din kommende bolig. Huset har en attraktiv planløsning, hvor kvadratmeterne er udnyttet på optimal vis.

I stueetagen bliver du budt velkommen i en rummelig entre, hvorfra du får adgang til et badeværelse med bruseniche. Fra entréen har du adgang til husets hjerte - den store stue i åben forbindelse med køkken-alrummet. Fra stuen har du udgang til udestuen, som giver adgang til den sydvendte terrasse og have. I forbindelse med køkkenet har du adgang til et praktisk bryggers, som giver adgang til forhaven. På 1. salen finder du en repos med plads til at du kan indrette en kontorplads. Endvidere er her 2 store soveværelser og et godt badeværelse med badekar.

Baghaven er en sand oase - her kan du være fuldstændig ugeneret samtidig med at du kan følge solen fra tidlig formiddag til sen aften. Haven er meget nem at holde. Her er et dejligt terrassemiljø, hyggelig lille græsplæne, smukt magnolietræ samt buske der skaber en flot rand­be­plant­ning. Forhaven er åben og består af græsplæne - men vil nemt kunne gøres mere privat, så du i fred og ro kan nyde morgensolen med en kop kaffe. Til ejendommen følger en carport, lang indkørsel med plads mange gæster og et mindre udhus til opbevaring af haveredskaber.

På Sankt Helene Vej 9 er du tæt på alt. Du er i gåafstand til Sankt Helene Skole med klassetrin op til 6. klasse - fra 7. klasse samles årgangene på Vejby Skole. Vores lokalt integrerede institution, Sandslottet, ligger også lige rundt om hjørnet. Endvidere får du nem og hurtig adgang til offentlig transport fra Godhavn station. De daglige indkøb kan foretages hos den lokale købmand i Tisvilde eller hos Rema1000 eller Netto i Vejby. Tisvildelejes pulserende cafémiljø, restauranter og biografen er kun en kort cykeltur væk. I nærområdet finder du flere dejlige naturområder - Tisvilde Hegn, Tibirke Bakker og Kattegat. Derudover byder Tisvilde på et væld af aktiviteter og et rigt foreningsliv.

Fakta om Gribskov (41.920 indbyggere)

Kommuneskat
25,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.761 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.818 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.121 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
33002416
Boligareal
93 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1980
Energimærke
B
Liggetid
17 dage

En hushandel skal være tryg

Jeg lægger vægt på at mine kunder føler sig trygge når de handler hus. Derfor er jeg også meget nærværende med de mennesker jeg omgås.

Andreas A. G. Kaarsbøl

Ejendomsmægler & Køberrådgiver, MDE

ankaa@edc.dkEDC Tisvildeleje

EDC Tisvildeleje

Hovedgaden 46, 3220 Tisvildeleje

330@edc.dk48 70 84 12