Ejerlejlighed fra EDC

Bagerstræde 3A, st. tv

3300 Frederiksværk

2/1 rum, 84 m²
Solgt

Central beliggende ejerlejlighed

Midt i centrum ligger denne skønne ejerlejlighed, i en charmerende og hyggelige ejendom. Beliggenheden er helt i top lige midt i centrum ved byens hyggelige kanalmiljø og gågade.
Du har mulighed for at overtage ejerligheden inden årsskiftet.
Lejligheden er indrettet med god for­de­lings­en­tré, hvor der er god plads til overtøjet. Fra entréen er der adgang til et stort badeværelse med bruseniche og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Fra entréen er der ligeledes adgang til en opholdsstue der ligger i direkte forbindelse med køkkenet. Et skønt lyst åbent rum med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der. Fra opholdsstuen er der udgang til lille fliseterrasse.
Endvidere er der et stort soveværelse med god skabsplads og udgang til hyggelig fliseterrasse, hvor fuglesang kan nydes med en god kop kaffe.
Fra ejer­lej­lig­he­den er der adgang til gode grønne fællesarealer.
Kun få meter herfra løber den smukke gamle kanal, hvor hyggelige gangbroer fører over til byens gågade med butikker og flere ind­købs­mu­lig­he­der. Samtidig er der kort gåafstand til stationen og busstoppested, bibliotek og Gjethuset. Kort cykeltur til Frederiksværk lystbådehavn der bl.a. byder på fiskehandel, café og legeplads. Der er ca. 5 km til de skønne strande og klitter i Liseleje.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33207354
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1999
Energimærke
C
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
234 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech

Torvet 4, 3300 Frederiksværk

332@edc.dk47 77 10 45