Ejerlejlighed fra EDC

Klostervej 23, 4. tv

5000 Odense C

3.445.000 kr.

4/2 rum, 127 m²
Åbent hus med tilmelding 11. maj 10:00 - 17:00

Sublim kvalitet på en skøn adresse i 'hjertet' af Odense

Sjældent finder du en så gennemført lejlighed, hvor du kan 'vinge' så mange ønsker af, du måtte have stående på ønskelisten. På Klostervej 23, 4.tv finder du en masse lækre detaljer, mulighed for egen par­ke­rings­plads (kan lejes), samt en ejerforening med styr på tingene.
Lejligheden udstråler en imponerende rummelighed og stil. Allerede ved indgangen til opgangen bliver du mødt af dens charmerende atmosfære. Her er højt til loftet og en følelse af mondæne træk præger ens synsfelt på vej op ad den flotte trappe.

I lejlighedens éntre bliver man mødt af afdæmpet hyggelig belysning og følelsen af velvære titter frem. Til højre fra indgangen bydes man velkommen af lejlighedens åbne og yderst imødekommende køkken – det er lyst og lækkert, og bestemt vil holde tidens tand i mange år. Opholdsrummene byder på højt til loftet, et skønt lysindfald og velux-vinduespartier giver en skøn kontrast af naturligt lysindfald og en ’mørk-hed’ på de massive trægulve. Fra lejlighedens samlepunkt, stuen, har man let adgang til soveværelse, et veludført badeværelse i lyse materialer (med gulvvarme), samt man er i nem konjunktion med køkkenet. Gennemgående for lejligheden er den flotte røde tråd med gulvene, de ’rå’ vægge og ikke mindst de flotte blotlagte spær i både stuen og på førstesalen – det giver en eminent følelse af rustikhed og kvalitet.
På førstesalen finder man lejlighedens fjernsynsstue og et værelse med eget walk-in klædeskab – i stuen er plads til det store fjernsyn og også den helt store behagelige sofa, hvor man kan trække sig tilbage efter en travl dag på job. Igen overvældes man positivt af lejlighedens lysindfald fra de massive velux-vinduer. Naturligt lys er simpelthen ikke et element man vil gå på kompromis af.
Når gæsterne kommer langvejsfra, eller hvis man bare har behov for et værelse/kontor, hvor man ønsker at trække stikket ud, kan der nemt 'redes' op på værelset på første sal. Her er man i tilstrækkelig afstand fra stuen lydmæssigt, så man ikke bliver forstyrret.
Helt exceptionelt har man egen parkering i ejer­for­e­nin­gens gårdareal – en lækker mulighed i den evigt voksende by, især med en så central beliggenhed som Klostervej nu er. Ét af Odenses mest populære områder - og det er helt naturligt. Alt fra bar til restaurant, lethed til indkøb, spe­ci­alva­re­for­ret­nin­ger, den korte afstand til Banegården og den korte gåtur til Odenses Midtby. Her går du hverken på kompromis med lejlighed eller beliggenhed.
Vi byder velkommen på en fremvisning af denne lejlighed!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50203663
Boligareal
127 m²
Rum/værelser
4/2
Antal etager
2
Byggeår
1906
Ombygget
1982
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
4.447 kr.
Pris/m²
27.126 kr.
Pris
3.445.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
98 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
175.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.604 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.657 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Munk

Indehaver, afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver m/tryghedsmærke

mun@edc.dk21 23 37 01EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dalumvej 45, 5250 Odense SV

525@edc.dk66 14 00 15