Ejerlejlighed fra EDC

Mejlholmgade 103

5000 Odense C

4/3 rum, 84 m²
Solgt

Rækkehus med ejer­lej­lig­heds­sta­tus fra 2015

Skønt rækkehus med ejer­lej­lig­heds­sta­tus fra 2015 i det populære Skibhuskvarter. Boligerne er opført i meget ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge materialer og er med egen vaskesøjle på badeværelset og en solrig terrasse, er det sådanne bolig du søger, kunne denne lejlighed meget vel være dit kommende hjem.

Lejligheden ligger i et nyere kvarter med grønne områder, egen markeret parkering (med mulighed for opladning til el-bilen) og en dejlig vestvendt terrasse, hvor eftermiddagen- og aftensolens sidste stråler kan nydes. Der er kort afstand til indkøb, skole og institutioner. Hele lejligheden er præget af tidløst materialevalg, og der er lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne, såsom flot bordplade med underlimet kvadratisk vask, ekstra elementer således der er integreret køleskab og fryseskab i boligen. Flotte klinker pryder både entréen og badeværelset, mens der er flot askeparket i resten af boligen.

Entréen har skab med plads til både sko og overtøj. Det rummelige køkken/alrum har Svane-elementer fra 2015 og rigelig plads til et spisebord, så familie og venner kan samles om god mad og hyggelige stunder. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen, der har udgang til den lukkede gårdhave, hvor man kan nyde dagens måltider.

Badeværelset har gode kvadratmeter og rummer både en fuld vaskesøjle, bruseniche og et praktisk skab til toiletartikler.

Med tre gode værelser henvender rækkehuset sig til både den kræsne single, den lille familie, delelejlighed eller blot køberen, der ønsker en indbydende og ind­flyt­nings­klar bolig, hvor man ikke skal bekymre sig om andet end at bo og nyde livet. Ski­bhuskvar­te­ret er et yderst eftertragtet område, især efter havnens udvikling med et spændende kulturliv, herunder havnebadet, minigolf, parkour-område, koncertområde, det Nordatlantiske Hus og ikke mindst Storms Pakhus, som virkelig har fanget fynboernes opmærksomhed.

Derudover hører der et praktisk skur til opbevaring tilhørende lejligheden.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50203789
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2015
Energimærke
A2010
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
5 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech

Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

502@edc.dk66 12 61 27