Ejerlejlighed fra EDC

Roersvej 11, 1. tv

5000 Odense C

3/1 rum, 74 m²
Solgt

Skøn delevenlig lejlighed midt i Ve­ster­brokvar­te­ret!

EDC Åløkken Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen byder nu velkommen til Roersvej 11, 1. tv, som byder på muligheder og rolige omgivelser. Dette er uden tvivl en lejlighed der er ideel for førs­te­gangs­kø­be­ren eller parret, da kva­drat­me­ter­for­de­lin­gen gør den yderst delevenlig .

Beliggenheden er i parallelt med Ve­ster­brokvar­te­ret, og få minutters gang til gågaderne i midtbyen. Med denne placering kan du hurtigt gå til Odense Banegård, samt nyde naturen ved Munke Mose og Odense Å. Endvidere er der et letbanestop tæt ved, så logistikken rundt i byen næsten ikke kan blive nemmere.

Ved første skridt byder denne lejlighed på en behagelig fordelingsgang i form af en entré, der fører til en rummeligt spisestue som er opført som et separat rum, som giver en ideel mulighed for at samle venner og familie til et skønt måltid. Fra spisestuen er der direkte adgang til en altan, hvor du kan nyde den friske luft i aftensolen. Opholdsstuen er indbydende og rummelig, perfekt til afslapning.
Videre herfra finder du køkkenet som er moderne udført med en elegant kombination af hvide og sorte nuancer, og der er indbyggede skabe, der sikrer tilstrækkelig op­be­va­rings­plads til alle køk­ken­red­ska­ber.
Til sidst finder du værelset med rigelig skabsplads, hvilket sikrer god op­be­va­rings­plads. Badeværelset er funktionelt opdelt med et separat brus og toilet samt gulvvarme, der tilføjer en behagelig temperatur.

Lejligheden inkluderer yderligere også et kælderrum. Udenfor er der en fælles have, hvor beboerne kan slappe af og nyde uden­dør­sak­ti­vi­te­ter samt en fælles gård med et cykelskur, der sikrer praktisk opbevaring af cykler.

Samlet set tilbyder denne lejlighed en behagelig og funktionel bolig med moderne faciliteter samt gode muligheder for at sætte sit eget præg.

Kontakt os på 66 14 91 43 for en fremvisning!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50005944
Boligareal
74 m²
Rum/værelser
3/1
Antal etager
5
Byggeår
1902
Ombygget
1977
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
20 dage

Nyttige links

Gode relationer

Jeg er drevet af lysten til at opbygge gode relationer med både købere og sælgere via et seriøst, energisk og ærligt arbejde igennem hele bolighandlen

Martin Nielsen

Indehaver, Ejer­lej­lig­heds­chef, Ejendomsmægler, MDE

nielsen@edc.dk22 78 67 93EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43