Ejerlejlighed fra EDC

Hibiscusvej 72, 1. tv

5200 Odense V

2.495.000 kr.

4/3 rum, 104 m²
Åbent hus med tilmelding 15. maj 14:00 - 18:00

Stor solrig altan!

EDC Åløkken Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen udbyder nu denne fantastiske lejlighed i Gartnerbyen! Det er ikke kun den attraktive beliggenhed i Odenses nye grønne bydel som gør denne lejlighed et besøg værd. I Gartnerbyens moderne townhouses, får i en ejerlejlighed med rigtig god plads, gulvvarme og hele 3 soveværelser.

Postnummeret er 5200 Odense V, men lad jer ikke narre af det. I vil bo tæt på det charmerende Åløkkekvarter og lige ved grænsen til Odense C, hvor kulturlivet blomstrer i de gamle gader. De mange museer, spillesteder og kulturhuse er med til at give byen sin til­træk­nings­kraft, og samtidig finder I også spe­ci­al­bu­tik­ker, som man sjældent støder på i mindre byer. Lige i nærheden har I skoler, dag­lig­va­re­bu­tik­ker og dag­in­sti­tu­tio­ner – alt inden for få hundrede meter. Via den fremragende cykelsti "Langesøruten" kan I nå Odense Havn eller det populære Storms Pakhus Streetfood på blot fem minutters cykeltur.

Lejligheden rummer et køkken med udgang til altanen, en stue, tre gode soveværelser, et badeværelse og et toilet.
Ved indgangen til lejligheden bliver du mødt at en dejlig entré med god plads til opbevaring af sko og overtøj. Herfra bliver du ført ind i lejlighedens nyopførte køkken, med et rustikt design fuldendt i flotte mørke farver. Hertil medfølger et nyt komfur med vanddamp, samt stor kogeplade. Fra køkkenet finder du udgangen til lejlighedens udsøgte altan. Hertil medfølger der 2 vinkølere, samt god plads til opbevaring af køkkenudstyr. Den rustikke stil i de flotte og elegante farver går igen i hele lejligheden på toilet samt lejlighedens badeværelse.

Stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, er lys og rummelig og former den ideelle placering til hygge og komfortabelt samvær. Her er der rigelig plads til so­faar­ran­ge­ment, med tilhørende sofabord.

Videre herfra bliver du ført op på lejlighedens 1. sal, som rummer tre gode værelser i en praktisk størrelse og med god plads til stor seng, og skri­ve­bord­s­ar­ran­ge­ment. Disse rum kan indrettes efter egen smag, da de ligeledes passer perfekt til et eventuelt, kontor eller læserum. Hertil er der også lejlighedens badeværelse, i et nydeligt mørkt design i fliserne og væghængt toilet, samt separat bruseniche.
Lejlighedens altan kan bedst beskrives som en glidende kombination af stil og komfort. Den rummer rigeligt plads til alt hvad hjertet begærer, om det er hyggeligt hængesofa arrangement eller stort spisebord med plads til hele familien er dit helt eget valg, da mulighederne på denne er uendelige.

Lejligheden er omhyggeligt vedligeholdt, med granit karme i hele lejligheden, toiletter med dæmp og nydelige mørke klinker over hele lejligheden.

Derudover skal det bemærkes at lejligheden har et særdeles lavt varmeforbrug, jf. salgs­op­stil­lin­gens side 3.

Vi fremviser alle ugens dage!

Klik her - følg EDC Åløkken Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen på Facebook og få indblik i lej­lig­heds­mar­ke­det i Odense, vores Stillesager, konkurrencer og meget mere!

Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek - Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis for­hånds­god­ken­del­se. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din for­hånds­god­ken­del­se i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50005765
Boligareal
104 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
2
Byggeår
2019
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.053 kr.
Pris/m²
23.990 kr.
Pris
2.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
200 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
125.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.267 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.393 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Handling siger mere end ord

At købe eller sælge en bolig er en stor beslutning, og man kan sjældent love noget. Men handling og hårdt arbejde er derfor noget jeg vil love dig som kunde. Det er derfor jeg gør mig umage.

Rasmus Espersen

Ejendomsmægler, MDE

raes@edc.dk29 44 15 43EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43