Ejerlejlighed fra EDC

Fruerstuevej 40, 1.

5700 Svendborg

2.195.000 kr.

5/2 rum, 144 m²
63 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 30. jun. 13:00 - 14:00

Smuk herskabelig lejlighed med mange flotte detaljer, og med en skøn udsigt over Svendborg

Velkommen til denne eksklusive og herskabelige lejlighed beliggende i den smukke og præsentable ejendom fra 1938 i Chri­sti­ans­min­de. Med sin enestående beliggenhed byder lejligheden på en flot udsigt over området samt en betagende kig til byen, Svendborg Sund og det livlige havnemiljø.

Når du træder ind i denne lejlighed, vil du blive overvældet af dens unikke charme og karakter. Det flotte materialevalg og det smukke design skaber en atmosfære af elegance og stil. De oprindelige detaljer, såsom de fortryllende stuklofter, de perfekt bevarede plankegulve og de fritlagte hanebånd, er en hyldest til lejlighedens historie og tilføjer en autentisk følelse til rummene.

I stueetagen af denne to-etagers lejlighed finder du en imponerende trappe, der fører op til første sal. På første sal vil du blive mødt af et smukt køkken-alrum, hvor du kan tilberede lækre måltider i et inspirerende miljø. Fra køkken-alrummet er der udgang til en stor altan, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller afslappende aftener med en betagende udsigt over Svendborg. Den rummelige opholdsstue og spisestue er perfekte til at underholde gæster eller blot til afslapning i hyggelige omgivelser. Entréen byder dig velkommen med sin elegance, og det smukke badeværelse er udstyret med både bruseniche og karbad, så du kan forkæle dig selv med afslappende øjeblikke.

Anden sal i lejligheden er dedikeret til privatliv og komfort. Her finder du et stort master bedroom med rigelig plads til en behagelig seng og et hyggeligt opholdsområde. Der er også et ekstra værelse, der kan bruges som gæsteværelse eller et hjemmekontor efter behov. Et toilet og et godt depotrum til opbevaring fuldender anden sal og giver dig alle de faciliteter, du har brug for.

I kælderen har du adgang til gode disponible rum, hvor du kan udfolde dine kreative projekter, et praktisk værksted til dine gør-det-selv-projekter og et vaskerum, der gør det nemt at håndtere dit vasketøj. Den fælles have er en oase af ro og skønhed, anlagt med hyggelige ter­ras­se­mil­jø­er, frodige frugttræer og farverige blomsterbede med krydderurter. Her kan du dyrke din passion for havearbejde og dele glæden ved haven med de andre beboere i stueetagen. Foreningen gør en stor indsats for at opretholde ejendommens flotte og imødekommende udseende både udvendigt og indvendigt, så du kan være stolt af at kalde denne lejlighed dit hjem.

Denne lejlighed er en sand perle i Svendborg med sin unikke beliggenhed tæt på byens centrum, dens spændende indretning og høje standard. Hos EDC Svendborg ser vi frem til at byde Jer varmt velkommen og vise Jer denne enestående bolig, der er sjælden at finde på markedet.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
57207165
Boligareal
144 m²
Rum/værelser
5/2
Antal etager
2
Byggeår
1938
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.963 kr.
Pris/m²
15.243 kr.
Pris
2.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-14,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
298 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.368 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.376 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22