Ejerlejlighed fra EDC

Vestervold 2C, st. Dør/lejl. 2

6800 Varde

3/2 rum, 105 m²
Solgt

Lækker stu­e­plans­lej­lig­hed med lukket, privat terrasse og egen par­ke­rings­plads.

Lejligheden er beliggende midt i Varde by, i smukt og flot renoveret omåde, hvor der er etableret store rum og pladser med bænke og grønt, som sam­lings­punk­ter for områdets og Vardes beboere. Det er på alle måder en lejlighed noget ud over det sædvanlige, du i Jacobihuset nu har mulighed for at gøre til dit hjem. Her bor du nemlig helt tæt på bylivet med alle de faciliteter og kul­tu­ro­p­le­vel­ser, som det indebærer. Og samtidig får du dit eget lækre helle i byen med en bolig, der byder på flotte løsninger, og hvor en stor terrasse af gård­ha­ve­ka­rak­ter sætter prikken over i'et. Lejligheden ligger i en solid rød­sten­se­jen­dom, der i 2016 stod færdig efter en gennemgribende renovering, og som nu huser flotte luksusboliger.
Boligen hér ligger i stueetagen, hvilket selvfølgelig gør det nemt at komme ind og ud, selv hvis bentøjet skulle drille lidt. Placeringen gør også, at boligen er begavet med en virkelig stor og velafskærmet terrasse. Når du har parkeret bilen i den aflåste p-kælder, kan du gå direkte hen til lejligheden - enten via trappen eller du kan benytte elevatoren.

Indretningen er karakteriseret ved rummelighed og et gavmildt lysindfald samt moderne materialer med et enkelt og tidløst udtryk. Her får du en god stue, der ligger i tæt forbindelse med et indbydende køkken-alrum med god spiseplads. Fra stuen kan du slå to dobbelte terrassedøre op ud til terrassen og på den måde lade boligens indre rammer flyde nærmest ubemærket over i de ydre. Fra soveværelset, der ligger ved siden af stuen, kan du på samme måde også bevæge dig direkte ud på terrassen. Lejligheden rummer endnu et værelse, der er oplagt til eksempelvis gæster eller kontor, og endelig er her et flot badeværelse, der er indrettet på samme nydelige vis som resten af boligen.

Overalt har man lagt vægt på tryghed og nemhed. Al indgang til og fra ejendommen og p-kælderen foregår ved nøglefrie låse og dørtelefon, I forbindelse med kælderen forefindes et godt depotrum til opmagasinering, ligesom her er aflåst cykelparkering, og din bil holder sikkert parkeret. Lejligheden har et super godt indeklima med mekanisk udluftning "Genvex" og der er gulvvarme overalt i lejligheden. I ejerforeningen er der to gæ­ste­af­de­lin­ger med soveværelse og eget badeværelse, som kan lejes på meget fordelagtige vilkår.

Her skal være dejligt og nemt at bo. Kontakt os for en fremvisning.

*Fotos er fra anden lejlighed i ejendommen.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
22

Oplysninger

Sagsnr.
68008756
Boligareal
105 m²
Kælder
4 m²
Rum/værelser
3/2
Byggeår
1961
Ombygget
2016
Energimærke
A2010
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
208 dage

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dkEDC Varde

EDC Varde

Torvet 4, 6800 Varde

680@edc.dk75 22 19 33