Ejerlejlighed fra EDC

Klitengene 26, Thorsminde

6990 Ulfborg

4/3 rum, 87 m²
Købsaftale underskrevet

Velindrettet frititdshus nær fjord og hav

Velindrettet fritidshus med udsigt til Nissum Fjord.
Huset er beliggende i udkanten af Thorsminde og er opført i 2006 i sortmalet træ, med mahognivinduer og liste tagpap samt et indbygget redskabsrum.

Boligen har status som ejerlejlighed til ferieformål og er bygget som fritliggende hus i en tæt/lav klyn­ge­be­byg­gel­se med i alt 23 huse.

Den velfungerende ejerforening står for udendørs ved­li­ge­hol­del­se af vej og græs/ rørklipning og er i gang med at oprette en fælles ny affaldsø på området. Huset henvender sig til købere med lyst til aktive ferieformer, så som cykling, vandring, badning, kajakroning, kitesurfing, fiskeri, drageflyvning, eller bare til afslapning.

Særligt udsigten til fjorden skal fremhæves samt det om­kring­lig­gen­de åbne landskab med fredede arealer ned til fjorden. Der er blot ca. 500 m til Vesterhavet med sandstrand og klitter. I Thorsmindes havn kan fiskerbådene opleves, når de vender tilbage med dagens fangst, og der er også mulighed for at købe friskfangede fisk. Der er ligeledes ind­købs­mu­lig­he­der og flere restauranter og iskiosk.

Huset er velindrettet med entre med opgang til hems - gæstetoilet - 3 soverum med skabsplads - flot badeværelse med lyst inventar, bruseniche, spabad - sauna - dejligt køkken med kogeø og åben forbindelse til alrum/stue med brændeovn, stort glasparti og her udgang til helt ny østvendt
træterrasse. Dertil er udgang til sydvendt træterrasse fra køkkenet af, hvor man kan sidde godt i strandstolen og nyde en kop kaffe til udsigten.

Opvarmning af brugsvand og gulvvarme klares med fjernvarme. Der er trælofter til kip, klinkegulve med varme, hvide vægge og huset fremtræder velholdt og indbydende med pænt møblement.

Indbo medfølger som beset, dog undtaget personlige effekter. Tilmeldt udlejning med en god lejeindtægt.

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.933 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.069 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
61303543
Boligareal
87 m²
Rum/værelser
4/3
Byggeår
2006
Liggetid
35 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Morten Korsbo

Ejendomsmægler, MDE

mko@edc.dk26 74 71 64EDC Ulfborg

EDC Ulfborg

Holmegade 7, 6990 Ulfborg

613@edc.dk97 49 10 22