Ejerlejlighed fra EDC

Stævnen 28, 2. Dør/lejl. 1

7100 Vejle

4.495.000 kr.

4/3 rum, 147 m²
2 altaner
Åbent hus med tilmelding 7. maj 13:00 - 17:00

Skøn udsigt fra de 2 altaner

Denne fantastiske lejlighed byder på en fortryllende atmosfære med to altaner, der indbyder til ren forkælelse og enestående udsigt over Vejle Fjord, med broen i det fjerne som en smuk skulptur, de frodige skove, hvor man kan følge årstidernes skiftende. Den østvendte altan er perfekt til at nyde en kop kaffe i morgensolen, mens den vestvendte altan indbyder til uforglemmelige middage under åben himmel med en betagende udsigt til solnedgangen.

Glæd jer til denne elegant indrettede lejlighed, med sil­de­bens­par­ket gulve, egetræs lameller som smukt pryder væggene. Her kan I trække jer tilbage og slappe af, i det store og imponerende opholdsområde, hvor stuen flyder elegant sammen med køkkenet og alrummet. Denne åbne forbindelse skaber en let og indbydende atmosfære, der forstærkes af det naturlige lys, der strømmer ind.

Indretningen er perfekt til at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det tidløse HTH-køkken med hvide elementer og en smuk Silestone-bordplade er en ægte fornøjelse.

Opholdsområdet giver jer også en betagende udsigt over området og giver jer mulighed for at træde ud på altanen, hvor indendørs og udendørs harmonerer på smukkeste vis.

Denne bolig byder på hele to fantastiske badeværelser, hvoraf det største er en ren fornøjelse med stilfulde Svane-skabselementer og plads til vaskemaskinen og tørretumbler.

Stort soveværelse med store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind, en privat oase med en betagende udsigt, perfekt til afslapning

Endelig vil I blive glade for de 2 rummelige værelser, der giver jer en bred vifte af muligheder, hvad enten I ønsker børneværelser, et hjemmekontor eller et hobbyrum.

Som en ekstra bonus får I også et depotrum og jeres egen par­ke­rings­plads, og ejer­for­e­nin­gens par­ke­rings­plads er endda udstyret med el-ladestandere. Ejendommen byder også på en elevator og en velfungerende ejerforening. Placeringen ved Vejle Havn er ekstremt attraktiv, og der er også mulighed for at tilkøbe en ekstra par­ke­rings­plads, hvis det skulle være nødvendigt.

Denne attraktive beliggenhed er en perfekt forening af vandets, naturens og byens bedste kvaliteter. I kan nyde en stemningsfuld atmosfære ved lystbådehavnen, hvor I kan dyrke vinterbadning, roning og kajak. Glem ikke at besøge Restaurant Remouladen, Enzo & C og Restaurant Lyst for at forkæle jeres smagsløg. Derudover kan I nyde en spadseretur langs fjorden til stranden, Dyrehaven og Skyttehushaven. Centrum ligger også kun en kort cykeltur væk, så I har nem adgang til alle byens faciliteter.

En lejlighed som skal ses!

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71407192
Boligareal
147 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
5.227 kr.
Pris/m²
30.578 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
305 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.562 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.789 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22