Ejerlejlighed fra EDC

Stævnen 34, 2. th

7100 Vejle

3/2 rum, 93 m²
Solgt

Skønne rammer ved Vejles attraktive havnemiljø

Velkommen til denne skønne lejlighed på Stævnen. Lejligheden er perfekt placeret i Vejles attraktive nye havnemiljø, hvor du får en skøn udsigt til kanalen, lystbådehavnen og ikke mindst havne indløbet, hvor du får udsigten til fjorden, med broen som en smuk skulptur i baggrunden. Her smelter vandets, naturens og byens bedste kvaliteter sammen på harmonisk vis.

Nyd en kort gåtur til lystbådehavnen, hvor vinterbadning, roning og kajaksejlads venter. Lige i nærheden finder du også skønne spisesteder som Restaurant Remouladen, Enzo & C og Restaurant Lyst, der forkæler dine smagsløg. Stranden, Dyrehaven og byens centrum er også blot en spadseretur væk.

Det åbne køkkenalrum og stue miljø er hjertet i denne bolig og fungerer som et inviterende samlingspunkt for familie og venner. Herfra kan du træde ud på den store altan og nyde din morgenkaffe eller aftensmad med en storslået udsigt over vandet og bådene i havnen.

I soveværelset finder du praktiske indbyggede skabe, der giver rigelig op­be­va­rings­plads.
Du har yderligere et ekstra værelse med indbygget skab, så der er plads til et hjemmeboende barn, overnattende gæster eller som et dejligt kontor med udsigt til kanalen. Badeværelset er rummeligt og inkluderer plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Denne lejlighed er ikke blot et hjem, det er en oplevelse. Med sin enestående, giver det dig mulighed for at leve det liv, du drømmer om, mens du omfavner det smukke om­kring­lig­gen­de landskab og vandet, der omgiver dig.


TRYGHED hos EDC - her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71407580
Boligareal
93 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2013
Energimærke
A2010
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
11 dage

Nyttige links

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22