Ejerlejlighed fra EDC

Ewaldsgade 7, 1.

8000 Aarhus C

3/3 rum, 69 m²
Købsaftale underskrevet

Delevenlig lejlighed med altan på Frederiksbjerg

Beliggenheden
Frederiksbjerg er et fantastisk hyggeligt område med charmerende lejligheder og byhuse. Frederiksbjerg er og bliver manges førstevalg. Det skyldes nærheden til både Marselisborg Skoven og Tangkrogen, men også nærmiljøet med den nære tilknytning til Jægergårdsgade, som byder på skønne spe­ci­al­for­ret­nin­ger, caféer og restauranter samt Ingerslevs Boulevard, hvor du kan tage en svømmetur på Ingerslevs Svømmestadion eller hver onsdag og lørdag kan gå på opdagelse til torvemarkedet, hvor lokale handlere kommer med årstidens råvarer.

Lejligheden
Velkommen til denne fantastiske lejlighed beliggende på 1. sal, som byder på en hyggelig atmosfære med en lang række fine detaljer, blandt andet plankegulve og dan­ne­brogs­vin­du­er, hvorfra lyset strømmer ind. Lejligheden præsenterer sig i en lille entré, som ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Det åbne hjerterum danner de perfekte rammer for socialt samvær imens der kokkereres i køkkenet. Selve køkkenet er moderne og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til den store, sydvestvendte altan, som vender ud mod det hyggelige gårdmiljø hvor mange solrige timer kan nydes.
Foruden alrummet rummer lejligheden to gode værelser, som begge er in­dret­nings­ven­li­ge.
Badeværelset er nydeligt indrettet med lyse klinker og separat bruseniche.

Ejerforeningen
Du bliver en del af en velfungerende ejerforening med gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter, herunder en kælder med va­ske­fa­ci­li­te­ter og parkering til cykler samt en hyggelig gårdhave.
Til gårdlauget er der et fuldudstyret fælleshus, som kan lejes for et mindre beløb samt et fælles grønt areal.

Som køber kan du se frem til at bo i en lejlighed, som byder på mange muligheder, både for parret, singlen eller for jer, som ønsker at dele.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
80602145
Boligareal
69 m²
Rum/værelser
3/3
Byggeår
1898
Ombygget
1976
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
35 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder jeg mig altid ekstra godt og hjælper dig godt igennem din bolighandel.

EDC Poul Erik Bech AROS Øgadekvarteret

Gl. Munkegade 21, 8000 Aarhus C

806@edc.dk58 58 81 10