Ejerlejlighed fra EDC

Mønsgade 8B, st. tv

8000 Aarhus C

2/1 rum, 63 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar lejlighed med stor privat terrasse

Vi har fornøjelsen af at kunne byde dig indenfor i denne spændende lejlighed med en fantastisk beliggenhed i en stille privat gård, i hjertet af Aarhus og med mulighed for privat par­ke­rings­plads!

Ejendommen er en tidligere møbelfabrik, som er omdannet til lejligheder i 2005, beliggende på Mønsgade. Den historiske gade er opkaldt efter øen Møn og kaldes også for Møllebakken, eftersom den bro­stens­belag­te gade grænser op til den eneste stubmølle tilbage i Aarhus C.

Beliggenheden på det eftertragtede Vesterbro, nær Ø-gaderne, er man lige ved siden af Den Gamle By, Ceres Byen og Botanisk Have. Her kan både det centrale med restauranter, caféer nydes fuldt ud, samt den lette tilgang til universitetet og de charmerende omkring liggende områder. Området ved Øgadekvarteret er enormt attraktivt for børnefamilier såvel som studerende, grundet de nærtliggende institutioner og mange grønne arealer. Her er der rig mulighed for at nyde de mange grønne arealer og den private gård på lejlighedens private terrasse uden at gå glip af det centrale byliv, med charmerende gader og hyggelige caféer lige rundt om hjørnet.

Lejligheden fremstår flot og har i 2005 været igennem en større modernisering, så den er lige til at flytte ind i. Du bliver budt indenfor ved entré med plads til overtøj og træder derfra ind i køkken/alrummet. Her er der et flot køkken i moderne stil med lyse elementer. Til alrummet er en dejlig stue hvor dan­ne­brogs­vin­du­er­ne giver et dejligt lysindfald.
Fra stuen er der yderligere udgang til en stor sydøst vendt terrasse, hvor de private og rolige omgivelser kan nydes til fulde. Til stuen er der et stort soveværelse med skabsplads, yderligere kan der etableres et værelse mere i stuen for at gøre lejligheden delevenlig. Badeværelset byder på god plads og et flot moderne design med brus og vaskesøjle.

Ydermere har ejendommen en god ejerforening og stor fælles have, samt mulighed for tilkøb af sælgers personlige par­ke­rings­plads.

Hvis ønsket er en lækker lejlighed i det centrale Aarhus, er der her en unik mulighed! Ring på 86 89 14 66 for en fremvisning.
_______________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
86802292
Boligareal
63 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1917
Ombygget
1982
Energimærke
B
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
50 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Friis Madsen

Ejendomsmægler MDE

sima@edc.dk40 75 06 15EDC Ry

EDC Ry

Kyhnsvej 7, 8680 Ry

868@edc.dk86 89 14 66