Ejerlejlighed fra EDC

Havnen 7, 9. tv

8700 Horsens

9.995.000 kr.

4/3 rum, 201 m²

Eksklusiv lejlighed i Geiserne med en enestående uforstyrret udsigt

På Havnetrekanten i Horsens knejser to meget veludførte punkthuse, de såkaldte Geisere, der rummer imponerende lejligheder som denne. Som kun én af 3 i Geiserne, har lejligheden ingen indkig fra naboer og cirka 330 graders uhindret udsigt. Helt fra Nørrestrand og fjorden mod øst, over Purhøj i syd til byen og Ejer Bavnehøj i vest. Beliggenheden betyder også at solen uhindret rammer de 3 altaner fra morgen til aften ligesom det ofte sker ved mørke, at vandet spejler månen i loftet. Det er ligeledes en særdeles lys, moderne og rummelig bolig, man her har i vente, hvor en række spe­ci­al­løs­nin­ger sætter et unikt præg på hjemmet. Det helt særlige er utvivlsomt beliggenheden, som med første parket til vandet, havnen og bymidten er aldeles attraktiv.Der medfølger en par­ke­rings­plads til lejligheden.
Ejendommen er opført i 2017, og lejligheden adskiller sig fra de øvrige med en åben planløsning og et stort soveværelse, som har fuldt udsyn over byen, foruden indbyggede skabsløsninger og skjulte skydedøre. Lejlighedens placering med altaner til syd, øst og vest medfører at beliggenheden er helt optimal hvad angår solforholdene. På en solskinsdag er der derfor adgang til sol fra morgen til aften.Beboelsen centrerer sig om ét stort opholdsrum, hvor stuesektioner og køkken er sammenhængende og ligeledes går i ét med entréen. Den åbne indretning forøger følelsen af et forenet, fremkommeligt miljø, og samtidig strømmer sollyset frit på tværs af lejligheden. Herfra er der også adgang til tre altaner, hvoraf de to største vender mod øst og vest samt en sydvendt også med uhindret udsigt. Gennem det enorme, østvendte vinduesparti opleves vandudsigten i særlig udpræget grad, og man får også glæde af synet, når man færdes i køkkenet. Køkkenet fra HTH fremstår stilrent med hvide fronter uden greb, toppet af en smal Corian-bordplade, og den markante ø vidner om rummets funktion som samlingssted. Bemærk også Quooker-armaturet.

Dernæst rummer lejligheden to badeværelser, hvoraf det ene tilgås fra entréen, og her er der også adgang til et bryggers og et walk-in-closet. Det øvrige badeværelse, soveværelset og et gæsteværelse er samlet i den ene ende af lejligheden. Der er skydedøre til de to værelser, og begge værelser har også adgang til altanen på vestsiden.


Udeliv og udsigt
Med hele tre altaner er der perfekte forudsætninger for udelivet. Således kan man nyde solen fra samtlige vinkler, og tilmed skifter udsigten også karakter, alt efter hvilken altan, man slår sig ned på. Mod vest er det byens tegltage og lyset i kirketårnet om aftenen, der præger kulissen, og i klart vejr optræder også Ejer Bavnehøj ude i horisonten. Modsat er vandet om­drej­nings­punkt, idet man spejder ud over havnen og Horsens Fjord.

By og vand i forening
Kombinationen af det summende liv ved havnen og den nemme adgang til midtbyen gør beliggenheden til noget helt særligt. Havnetrekanten er et historisk område, hvor toldvæsenet i sin tid holdt til og opkrævede told fra den industrielle skibstrafik ved indløbet til den daværende åhavn. I dag danner inderhavnene imidlertid ramme om rekreativ sejlads, og ligeledes ses ofte sæler, der boltrer sig i vandet langs kajerne. Der er rig mulighed for at gøre brug af de mange faciliteter på havnen, og hertil ligger Lan­ge­li­nie­an­læg­get en gåtur fra adressen - et grønt areal, som også byder på en fin sandstrand i tilknytning til fjorden.

Samtidig er der et rigt udvalg af spisesteder og butikker i nærmiljøet samt ganske få skridt til dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og tillige får man gåafstand til bymidten, hvor flere caféer, restauranter og spe­ci­al­for­ret­nin­ger er til rådighed.

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87107011
Boligareal
201 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
6.699 kr.
Pris/m²
49.726 kr.
Pris
9.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
42 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
500.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
60.519 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.401 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00