Ejerlejlighed fra EDC

Herluf Trolles Gade 20, 3. tv

9000 Aalborg

3/2 rum, 90 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende lejlighed med en attraktiv beliggenhed

Velkommen til denne rummelige og smukke lejlighed med en attraktiv beliggenhed på Herluf Trolles Gade 20, 3 tv.

Lejligheden er beliggende i Vestbyen i Aalborg. Vestbyen byder på mange goder, heriblandt er der kort afstand til Limfjorden, street food, havnebadet, Vestre Fjordpark og Fjordmarken. Der er ligeledes også mulighed for at komme hurtigt og nemt til AaB's hjemmebane på Aalborg Portland Park. Med andre ord rummer Vestbyen det meste, og er populær for både unge, gamle og børnefamilier.
Derudover ligger lejligheden tæt på Vesterkærets Skole på Skydebanegade, tæt på nogle af Aalborgs bedste sportsarealer, tæt på Aalborg Centrum og handelslivet. Aalborg Centrum ligger nemlig ikke længere væk end ét stop fra Vestbyens egen togstation og en smuttur på cykel.

Lejligheden er godt placeret i den fine røde mur­sten­se­jen­dom på 3 etage. Med lejlighedens placering får man et skønt lysindfald i alle rummene og dertil en god udsigt.
Udover dette har lejligheden en skøn sydvendt altan, hvor man får rig mulighed for at nyde mange gode timer. Lejligheden er beliggende med skønne grønne områder omkring, samt er der god mulighed for parkering lige ved døren.
Lejligheden rummer en fordelingsgang som giver adgang til lejlighedens andre rum. Lejligheden rummer et godt og moderne køkken med gode detaljer og alle hårde hvidevarer. Lejligheden har to charmerende og moderniseret stuer en-suite med hver sin indgang fra for­de­lings­gan­gen. Her finder man i én af stuerne Derudover er der et stort og rummeligt soveværelse med god mulighed for opbevaring i de indbyggede skabe. Der er fra værelse indgang til bad med skabsvask. Lejligheden har hertil et toilet.
Der er i hele lejligheden gennemgående charmerende og smukke detaljer såsom stuklofter, gennemgående gulve, rosette i loftet m.m.
Kunne denne smukke lejlighed være noget for dig, så ring allerede i dag på 98 16 17 00 og få en fremvisning!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
91004318
Boligareal
90 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1938
Energimærke
D
Vaskerum
Nej
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
83 dage

Christoffer Helleberg Dissing

Ejendomsmægler MDE

chd@edc.dk30 22 04 90EDC Danebo

EDC Danebo

Nyhavnsgade 4A, st., 9000 Aalborg

910@edc.dk98 16 17 00