Fritidsgrund fra EDC

Oldvejen 29, Lumsås

4500 Nykøbing Sj

Solgt

Velkommen til Odsherred...

Skøn fri­tids­hus­grund - højt beliggende nær skov og strand....

Vi har hermed fornøjelsen at udbyde Oldvejen 29 i Lumsås til salg. Grunden er klar til opførelse af et nyt fritidshus i et meget populært område. Her er et rigt dyre- og planteliv med bevoksning af træer og krat blandet med små lysninger. Her er en sjælden ro og ingen gennemkørende trafik. Fra grunden er der gåafstand til Kattegat og den nærliggende Sonnerup Skov. Der er allerede indlagt vand, så her skal kun tilsluttes el. Ved nybyggeri skal der etableres septiktank til spildevand.
Der er desuden en velfungerende grun­de­jer­for­e­ning, som bl.a. har etableret hjertestarter i nabolaget.

Grunden er noget helt særligt - den ligger nærmest i "egen skov" 17m over havet, så når man bygger, har man allerede en følelse af at være i naturskønne omgivelser. Grunden er på 1.348 kvm. og må bebygges med 15% i et plan. Huset skal holdes 5 m fra skel og må max være 5 meter højt.

Lumsås ligger smukt ved både Kattegat og Sejerøbugten med den skønne Sonnerup Skov og de smukke udkigsposter til både Kattegat og Sejerøbugten som nærmeste naboer. Byen en lille hyggelig landsby, der har et aktivt foreningsliv, men som også byder på fred og ro. Nærheden til skoven og en fantastisk god badestrand, gør både sommer og vinter rig på na­tu­ro­p­le­vel­ser. Fra huset tager det max 15 min. at gå til dejlig badestrand ved Kattegat og Sonnerup Skov, ad den gamle "fåresti" eller ad Tømrerbakken. I Lumsås finder man en stor Rema1000, flere gode gårdbutikker med friske grøntsager samt æg, og i sommerhalvåret kan man gå på antik-jagt i den store lokale antik-butik eller nyde en isvaffel eller en god kop kaffe fra Ishuset ved byens gadekær. Handelsbyen Nykøbing Sjælland når man med bil på 10 min. Her er rigtig gode bus­for­bin­del­ser til togstationen i Højby og nærheden til den nye rute 21 gør, at man kan være i Holbæk på ca. 30 min., Roskilde på ca. 50 min og Storkøbenhavn på ca. en time.

NB. Skurvogn og andre haveeffekter, som redskaber, bålfad, haveslange mv. medfølger ikke.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45902899
Grundareal
1.348 m²
Liggetid
34 dage

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57