Fritidsgrund fra EDC

Ferievej 15, Jørgensø Strand

5450 Otterup

1.595.000 kr.

NU 683m2 GRUND!

Skab din sommerdrøm i 1. række til vandet

- Grund i første række til vandet
- 25 meters gang til stranden
- Skøn udsigt til mark
- Skab din egen sommerdrøm i fredeligt som­mer­hu­s­om­rå­de
- Nu 683m2 grund (tidligere 538m2)

Velkommen til paradis på jorden! Denne enestående sommerhusgrund er beliggende i første række til vandet i et utroligt fredeligt som­mer­hu­s­om­rå­de.

Ferievej, Solskinsvej, Forårsvej og Sommervej. I ved lige præcis, hvad I får, allerede inden I drejer ind på de små vænger, der udgør den mest ugenerede og afsides del af som­mer­hu­s­om­rå­det. Her er gode takter fra første færd, og fe­ri­estem­nin­gen har med garanti indfundet sig, inden I får trukket håndbremsen.

Den maksimale be­byg­gel­ses­pro­cent er fastsat til 17% af den enkelte ejendom. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 1 etage, og be­byg­gel­ses­høj­den i området må ikke overstige 5,7 m.

Som­mer­hu­s­om­rå­det, hvor denne grund ligger, er en rolig oase væk fra byens larm og jag. Her kan du virkelig trække stikket ud og genoplade dine batterier. Uanset om du er på jagt efter en tilflugtssted fra hverdagens stress eller ønsker at tilbringe kvalitetstid med familie og venner, vil denne sommerhusgrund opfylde alle dine drømme. Oplev den uendelige skønhed i naturen, føl den beroligende brise og lad dig fordybe i øjeblikkets fred og ro. Dette er det ultimative fristed, der vil give dig uforglemmelige minder og en dyb forbindelse til naturen.

I vil med overvejende sandsynlighed høre Kattegat kalde, når vejret arter sig. Med så kort afstand til vandet er der ingen risiko for hekseskud, når I slæber paddleboardet eller havkajakken ned til stranden. Der er fine badeforhold mellem høfderne, og drømmer I om havørreder på krogen, giver tangskovene et udmærket strandfiskeri. Omvendt findes der ingen bedre måde at starte dagen på end på søen, mens solen står op over Fyns Hoved.

Området er underspillet smukt med krogede landeveje, der snor sig mellem markerne. Cykelturen på tre kilometer til Brugsen i Bårdesø er en dejlig udflugt, og har I pakket cykelkurven med proviant, finder I mange skønne ruter at udforske i landskabet. Flyvesandet er et attraktivt udflugtsmål, og det samme er Enebærodde. Måske er det lige optimistisk nok at cykle de 23 kilometer til Odense, men afstanden er alt andet lige ganske overkommelig i bil.

Kontakt EDC Otterup for yderligere information.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503287
Grundareal
683 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.029 kr.
Liggetid
311 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
1.595.000 kr.Delvist inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.742 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.213 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Casper Schjoldager

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

cas@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00