Fritidsgrund fra EDC

Strandkrogen 7, Hasmark

5450 Otterup

775.000 kr.

Nyhed

Få det helt perfekte fritidshus - byg nyt i Hasmark Strand

- Byggegrund i hjertet af Hasmark Strand
- 250 meter til vandet
- Kvalitetsbyg med erfarne Skanlux
- Mange muligheder for tilpasninger og tilvalg

Få det helt perfekte fritidshus – byg nyt i Hasmark Strand

Der er mange gode grunde til, at Hasmark Strand er populært som­mer­hu­s­om­rå­de. Her tilføjer vi 22 nye af slagsen, så der er godt nyt, hvis I har ledt forgæves efter det helt rigtige fristed. En ny udstykning i hjertet af den attraktive strandby giver jer nemlig mulighed for at bygge fritidsboligen lige efter jeres hoved og hjerte. Men tøv ikke for længe – grundene er eftertragtede.

Snart er det 100 år siden, det første sommerhus blev bygget ved Hasmark Strand, og siden er der kommet både campingplads og rundt regnet 1.400 fritidshuse til. Den nye udstykning har fået navnet Strandkrogen, og med få hundrede meter til netop stranden er navnet velvalgt. Ligeledes tæt på finder I Hasmark Strandoase, der fik et skønt løft i 2014.

Grundene ejes af byggefirmaet Skanlux, og det er derfor ét af deres ar­ki­tekt­teg­ne­de huse, I skal bygge på jeres kommende grund. Der er tre serier at vælge imellem, og da hver enkelt kan tilpasses jeres ønsker, er mulighederne snart sagt uendelige.

I skal kigge på Classic, hvis I gerne vil have et traditionelt og hyggeligt sommerhus med træbeklædning ude og inde. Trend Basic kombinerer det moderne med det charmerende, mens Trend benytter sig af moderne materialer i høj kvalitet for et eksklusivt udtryk. Husene i denne serie er ekstra isoleret og kræver derfor ikke tilvalg for at kunne benyttes som helårsbolig.

Fritidshusene ligger stør­rel­ses­mæs­sigt mellem 79 og 159 m2, så også her kan huset matche jeres behov med 27 forskellige planløsninger at vælge mellem. De har dog dét tilfælles, at de alle er bygget op omkring et stort, lyst og åbent opholdsområde med integreret køkken. Alkove og hems er indbygget i nogle modeller, men kan også tilvælges – det samme gælder ovenlys. Og mens en luft-til-luft varmepumpe er standard i alle huse, er brændeovnen et populært tilvalgt, mens I tilsvarende kan få gulvvarme drevet af en energivenlig luft-til-vand-varmepumpe.

Grundene rangerer mellem 1.200 m2 og 1.600 m2, og et ellers relativt bebygget som­mer­hu­s­om­rå­de vil grund­stør­rel­sen i sig selv være en luksus. I de fleste modeller er der integreret terrasse under tag, så udeområderne på forhånd kan tilpasses det danske sommervejr, og til haven er udebruseren desuden blandt de populære tilføjelser. Med i prisen hører byggemodning og fundering af et areal på 100 m2.

Start med at tage fat på os hos EDC Otterup – så finder vi sammen ud af, hvordan jeres drømmehus kan vokse fra idé til virkelighed.

Salgs­ma­te­ri­a­let indeholder kun billeder af udvalgte modeller. Alle modeller kan findes på nedenstående links:
- Trend Basic:

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503014
Grundareal
1.612 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.284 kr.
Liggetid
17 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
775.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
40.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.265 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.025 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Casper Schjoldager

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

cas@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00